GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ!" Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ "μαδάει" κι αυτή τον Τσίπρα...

Harris Kodopoulos Mαδάνε τον Τσίπρα και τον Σύριζα, ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα. Σήμερα Τετάρτη ήταν η σειρά της Λαγκάρντ να πριονίσ...

Harris Kodopoulos
Mαδάνε τον Τσίπρα και τον Σύριζα, ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα. Σήμερα Τετάρτη ήταν η σειρά της Λαγκάρντ να πριονίσει ακόμη πιο πολύ τα πόδια της ελληνικής κυβέρνησης:
"Βρισκόμαστε στ
α μισά του δρόμου στις συζητήσεις για την Ελλάδα…Πρώτα οι μεταρρυθμίσεις και μετά οι συζητήσεις για το χρέος" ανέφερε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο περιθώριο ομιλία της στις Βρυξέλλες, όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Η επικεφαλής του Ταμείου σημείωσε ότι συνεχίζεται η δουλειά για να αξιολογηθεί αν το Ταμείο μπορεί να δανείσει την Ελλάδα (!!!).
Πως είπατε;
---------------------
Τη θέση του ΔΝΤ ότι η συμφωνία για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους πρέπει να είναι "σύμφωνη με τους κανόνες του ΔΝΤ" εξέφρασε η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Bruegel στις Βρυξέλλες για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας.
Η ίδια εξήγησε, ότι το «εύρος» της ελάφρυνσης του χρέους θα αποφασιστεί το 2018, δηλαδή μετά το τέλος του προγράμματος, ωστόσο προκειμένου να μπορεί να προτείνει στο ΔΣ του Ταμείου τη συμμετοχή του στο ελληνικό πρόγραμμα, πρέπει να γίνουν γνωστές οι "τεχνικές λεπτομέρειες" της αναδιάρθρωσης του χρέους και το "επίπεδο δέσμευσης" από τους πιστωτές της Ελλάδας για την εφαρμογή της.
Εξάλλου, η Κ. Λαγκάρντ ανέφερε ότι οι εξελίξεις στο ελληνικό ζήτημα τις "τελευταίες εβδομάδες" είναι στη "σωστή κατεύθυνση" και ότι συμφωνήθηκε τελικά ένα "πακέτο πολιτικών" για να στηρίξει την ελληνική οικονομία. Αυτό το πακέτο, σημείωσε, θα νομοθετηθεί τώρα και θα εφαρμοστεί σε περίοδο που οι "συνθήκες ανάπτυξης" θα έχουν βελτιωθεί.
Η Κρ. Λαγκάρντ, αναφερόμενη συγκεκριμένα στη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού, τόνισε πως είναι λάθος να κατηγορείται το ΔΝΤ ότι ζητάει περισσότερη "λιτότητα", καθώς αυτό που ζητάει είναι την εφαρμογή όσων έχουν συμφωνηθεί το 2016, χωρίς να ανασταλούν οι ήδη εφαρμοσμένες μεταρρυθμίσεις.
Πρόσθεσε επίσης, ότι το πακέτο αυτό περιλαμβάνει μεταρρυθμίσεις στο φόρο εισοδήματος που διευρύνουν τη φορολογική βάση. Σε ό,τι αφορά τα επόμενα βήματα ανέφερε πως αφού ολοκληρωθεί η εφαρμογή των δεσμεύσεων αυτών, τότε θα πρέπει να συζητηθεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και η αναδιάρθρωση που θα χρειαστεί.

3 σχόλια

  1. ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΖΕΊΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΛΠΊΣ! (Σύνθημα αρχές δεκαετίας του ...50)Η ΛΥΣΗ ΕΣΤΙ ΜΙΑ:

    Ρε παιδιά τί ψάχνεται; Πολιτική Ανάλυση, Αιτιολογία;
    Αυτοί όλοι Τους Είναι Λακέδες! Αχαροι Αμοιροι Αψυχοι Ανοργασμικοί!
    Επιτελούν το Έργο τους, όπως οι χθεσινοί οι προχθεσινή κ.ο.κ.!
    Ο Ρόλος Του Λακέ δεν έχει ποτέ αλλάξει εδώ και εκατονταετίες!
    Μόνο που στην Χώρα μας οι Λακέδες τα δείχνουν ΌΛΑ 110%!
    Πρέπει να καταλάβουμε Καλά, ότι η Χώρα Μας Είναι Ανέκαθεν Αποικιοκρατούμενη με τους ποίο Αριστους Λακέδες! Του Διαβόλου Κέρατα!

    Μην περιμένετε τίποτα από δαύτους!
    Βλέπουν το Ελληνικό Λαό σαν Αριθμούς σαν Νούμερα Χρηματηστηριακά! Αυτοί όλοι τους είναι τουλάχιστον για μπάτσες! Λάσπη κάναν την Ζωή μας Λάσπες να Τους κάνουμε!

    Στήσιμο Στο Σύνταγμα Φτύσιμο και Μπάτσες! Σε Όλους Αναδρομικά!
    Και Παράλληλα κτυπάμε Όλες Της Αποικιοκράτες Δομές και Ιδιαίτερα Τους Αποικιοκράτες Ανελέητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι Σκουζεις ρεεεε; Πρωί-Πρωί και με τέτοιες μέρες κατάνυξης και περισυλλογής;;!!

    Ρε ΜΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ "Ο Alex" ξέρεις τι θυμίζεις εσύ και το καλοπαιδο ο Κυριάκος;;

    Τον Καλό και τον Κακό Μπάτσο στο Κρατητήριο/Φυλακή στο ... Κατάστημα "Ελλάς"! Και προσποιείται και προσπαθείτε τον Υπόδικο/Κρατούμενο με το ΟνοματοΕπιθετο: Ελληνικό Λαό να του Αλλάξετε τα Φώτα ή καλύτερα να του σβησετε τα Φώτα! Να τον στείλετε στον δρόμο στην Οδο.....Αβύσσου!
    Να τον Εκμηδενισεται!

    Αυτός Είναι ο ρόλος που Σας βαλαν Ολους να παίζεται! Μονο που Αυτό Είναι Παιχνίδι Θανάτου!!!

    Η ερώτηση όμως παραμένει: Ποιός Είναι απο Εσάς τους Δύο ο Καλός και ποιος ο Κακός Μπάτσος;;;

    Διότι τους Θαλαμοφυλακες τους Σκοπούς τους Φυλακές και τους Αλλους Διαχειριστές του Κρατητηριου/Καταστήματος "Ελλάς" τους έχουμε εντοπίσει και ξέρουμε και γνωρίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
    (Ας ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ)

    Οι "Εταιρεία" Starbucks σε όλη την Ευρώπη κάνει Δισεκατομμύρια Τσίρο και έχει Δισεκατομμύρια Κέρδος!

    Μάλιστα στην Ο.Δ.Γερμανίας εδώ και σχεδόν Δέκα (10) Χρόνια δεν πλερώνει ούτε ... ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΔΕΚΑΡΑ ΦΟΡΟΥΣ!!! Και ΑΥΤΟ βάσει Φοροτεχνικών Νόμων!!!

    Οι Νόμοι Αυτοί ΙΣΧΥΟΥΝ και για άλλες "Εταιρείες"!

    Οι Νόμοι Αυτοί "Φτιάχτηκαν" επί Πρωθυπουργίας του ... Juncker στο Λουξεμβούργο!!! Γιαυτό τον κάναν ΥΣΤΕΡΑ τον Juncker και ... Αυτό που Είναι σήμερα στην Ε.Ε.!!!

    Και η ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:

    Εαν η "Εταιρεία" Starbucks ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ... Ο.Δ.Γερμανίας (Νόμιμα) πληρώνει στην ΕΛΛΑΔΑ;;;;;

    Και μιλάνε ΟΛΕΣ Αυτές οι Κοπριες για τον Ελληνικό Λαό;;;

    Και μιλά η Νεκροφιλία Juncker ο Μασάζ men του Alex για ... Χρέος Του Ελληνικού Λαού; Της Χώρας ΜΑΣ;;;

    Η Ελλάδα ο Ελληνικός Λαός ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!


    Στο ΠΥΡ το Εξώτερων ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

    ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! Και οι Εντός και οι Εκτός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση