GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αντίδραση του Χανταμπάκη την ώρα που διαβάζει αρνητικά δημοσιεύματα - ΦΩΤΟ

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ήταν ο τελευταίος παίκτης από την ομάδα των «Διασήμων» που ψηφίστηκε από το κοινό για να αποχωρήσει από το Surviv...


Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ήταν ο τελευταίος παίκτης από την ομάδα των «Διασήμων» που ψηφίστηκε από το κοινό για να αποχωρήσει από το Survivor.

Η καθυστέρηση της επιστροφής του παρουσιαστή στην Ελλάδα έχει πυροδοτήσει πολλά σενάρια. Ένα από αυτά θέλει τον Στέλιο Χανταμπάκη να έχει καταρρεύσει ψυχολογικά με τα όσα γράφονται για αυτόν και να βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από ειδικούς.

Ο φίλος του, Γιώργος Μανίκας, το βράδυ της Δευτέρας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του παρουσιαστή να απολαμβάνει τον καφέ του θέλοντας να διαψεύσει τις συγκεκριμένες φήμες.

Ο Γιώργος Μανίκας συνόδευσε τη φωτογραφία με το σχόλιο «Στη Δομινικανή Δημοκρατία τελικά είναι με ψυχολόγους και γιατρούς ή κάνει modeling.... Xαχα Xανταμπάκη είσαι θεός. Άρχισε το γλέντι. Aαα μην ξεχάσεις τη διατροφή με την καρύδα στείλε, βλέπω έχει αποτελέσματα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση