GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΚΥΝΙΣΜΟ ο Πιτσιόρλας τον εκθέτει: Ο Τσίπρας είπε προεκλογικά ψέμματα όπως όλοι!

"Ζούμε την ωρίμανση μιας κυβέρνησης", λέει σε  συνέντευξή του  ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος  Πιτσιόρλας, ...

"Ζούμε την ωρίμανση μιας κυβέρνησης", λέει σε συνέντευξή του ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος  Πιτσιόρλας, ένθερμος οπαδός της ελεύθερης οικονομίας και των αποκρατικοποιήσεων,  που χαρακτηρίζει πάγιο ελληνικό φαινόμενο, και όχι μοναδικότητα του ΣΥΡΙΖΑ, "άλλα να λες στην αντιπολίτευση και άλλα όταν είσαι κυβέρνηση. Μην κατηγορείτε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρωθυπουργό γι’ αυτό", λέει. "Η ελληνική ιστορία είναι γεμάτη από τέτοια παραδείγματα".
Με απόλυτο κυνισμό, ο κ. Πιτσιόρλας  υποστηρίζει ότι "κανείς δεν πρέπει να κατηγορεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ειδικά για παλαιότερες δηλώσεις και να επισημαίνει ανακολουθίες", δίνοντας απίστευτες -για έναν υπουργό- εξηγήσεις οι οποίες εν τέλει εκθέτουν ακόμη περισσότερο τον κ. Τσίπρα που έχει ερμηνεύσει διαφορετικά τα γεγονότα των τελευταίων χρόνων...

Το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης:
-Ζούμε την ενηλικίωση του ΣΥΡΙΖΑ; Από τις παιδικές ασθένειες του "δεν πληρώνω" φτάσαμε στα εγκαίνια των μεγάλων οδικών αξόνων;
Ζούμε την ωρίμανση μιας κυβέρνησης η οποία μετά από τη διαχείριση μιας πολύ μεγάλης κρίσης επί δυο περίπου χρόνια έχει βρει το δρόμο να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από αυτή την κρίση.

-Η αλήθεια είναι πως από τη δήλωση "τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, ο οδικός άξονας δεν είναι κερδοφόρα φιλέτα προς χάρισμα", τα γνωστά ασημικά της αριστεράς, μοιάζει σαν να έχει περάσει ένας αιώνας.
Έχει περάσει πολύς χρόνος όντως. Νομίζω ότι κανείς δεν πρέπει να κατηγορεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ειδικά για παλαιότερες δηλώσεις και να επισημαίνει ανακολουθίες. Η ελληνική ιστορία είναι γεμάτη από τέτοια παραδείγματα, όλων των αντιπολιτεύσεων, όλων των ηγετών που κυβέρνησαν αυτή τη χώρα...

-Πάντως η δήλωση είναι του 2015, δεν έχει περάσει αιώνας...
Το ξέρω. Υπάρχουν, επαναλαμβάνω, δηλώσεις όλων των μεγάλων ηγετών αυτής της χώρας οι οποίοι άλλα λέγανε στην αντιπολίτευση άλλα έκαναν στην κυβέρνηση. Σημασία έχει ότι η χώρα...

-Αποδέχεστε συνεπώς ότι άλλα λέγατε στην αντιπολίτευση...
Κάποια, προφανώς. Βεβαίως και ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι διαφορετικός απ’ ό,τι είναι ο ρόλος της κυβέρνησης. Η αντιπολίτευση οφείλει να κρατάει και μια στάση υπερβολική, ενδεχομένως να υπερβάλλει και να διογκώνει τα αρνητικά, προκειμένου να ασκεί το ρόλο που πρέπει να ασκεί.

-Άλλοι αναρωτιούνται αν αυτού του είδους οι δηλώσεις όπως αυτή που σας διάβασα..., αν πραγματικά πίστευε αυτά που έλεγε ή απλώς αλίευε ψήφους, αριστερές, αντισυστημικές.
Κοιτάξτε να δείτε τώρα. Επαναλαμβάνω. Αυτό είναι ένα φαινόμενο σε όλες τις δημοκρατίες, στην Ελλάδα ίσως λίγο παραπάνω, αλλά κανείς δεν πρέπει να μένει σε αυτό. Σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ θετικό και για το συγκεκριμένο θέμα που αναφέρεστε, τα θέματα των ιδιωτικοποιήσεων και συνολικότερα για τη διαχείριση της κρίσης.

2 σχόλια

  1. Πέστε στον επιτετραμένο των Αποικιοκρατών ότι έτσι λειτουργούν οι Αποικίες! Καί να τα πεί αυτά σε Μάου- Μάου όχι σε μας! Διότι από λουλαδες όλων των τομέων μπουχτησαμε!
    Καί να διαβάσει ο επιτετραμένος τον άθλο του Ηρακλή με τους σταύλους του Αυγεία για να Ξέρουν Όλοι τούς τις τους περιμένει!
    Διότι την εντολή για το καθαρισμό την πήραμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ Αποφεύγουν ΕΝΑ και Μοναδικό και Ουσιαστικό Υπάρχων να Θίξουν - ΟΛΟΙ!
    ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ Ασχολούνται με τα Επιφαινόμενα του Βλέπειν!
    ΟΥΔΕΙΣ μπήκε Στην ΟΥΣΙΑ Του Αντικειμένου - Ουδείς (από φόβο ή άγνοια;;)!
    Εμείς ΟΛΟΙ οι Έλληνες ΔΕΝ πιστεύουμε στην Άγνοια Αλλά στόν ΦΟΒΟ!!!
    Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ! Διότι η Έννοια "Κατοχή" έχει άλλα τόσο Κρατικά όσο και Κοινωνικοπολιτικά Χαρακτηριστικά!!!

    Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ - ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΑ - ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΕΙΑ!!! ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!
    (ΟΧΙ από Τους Γερμανούς, διότι οι Γερμανοί ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ακόμη και από την Εποχή του ... Όθωνα! Αλλά Από α) Τους Άγγλους/Βρεττανούς και μετέπειτα β) Τους Γιάνγκιδες ΜΑΖΙ με τους Αγγλους, γιαυτό ΑγγλοΑμερικανους! ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ - ΣΗΜΕΡΑ!!!) Βλέπε Τα Απτά Ιστορικά Γεγονότα ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ - ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!

    Όλα τα Αλλά ΕΙΝΑΙ Δικαιολογίες ένεκα: α) Από ΦΟΒΟ! ή β) Από ΦΟΒΟ!

    Φτούσας!



    Υ.Γ. Όλοι Συμφωνείται Μαζί με Εμάς - Πετάξτε Τον ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

    20 Απρ 2017, 7:36:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση