GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ! ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ την (οριακή) νίκη στον Ερντογάν...

Καθοριστικός ο ρόλος στην έστω και οριακή νίκη του Ερντογαν έπαιξε η ψήφος των τουρκικών κοινοτήτων της Κεντρικής Ευρώπης όπου ψήφισαν ΝΑ...

Καθοριστικός ο ρόλος στην έστω και οριακή νίκη του Ερντογαν έπαιξε η ψήφος των τουρκικών κοινοτήτων της Κεντρικής Ευρώπης όπου ψήφισαν ΝΑΙ με πάνω από 60%. Θυμάμαι στο Στρασβουργο όπου υπήρχε η μαζικότερη τουρκική κοινότητα ίσως της Γαλλίας με πάνω από 100.000 ήταν άνθρωποι που δεν τους έβλεπες σχεδόν, κρυμμένοι τη μέρα εμφανίζονταν το βράδυ για να ανοίξουν τα ντονεραδικα τους. Κλεισμένοι , κολλημένοι σε άλλη εποχή , φτωχοί, λίγοι προσαρμοζοντουσαν στα νέα δεδομένα και απασχολούσαν την κοινή γνώμη για εγκλήματα τιμής ή συναφή ζητήματα.
Οι δυο χώρες οπου η τουρκική κοινότητα ψήφισε υπέρ του ΟΧΙ ήταν η Ελλάδα και η Ισπανία.
Η εξέλιξη πάντως είναι άσχημη, η Τουρκία μετατρέπεται από ένα κοσμικό αυταρχικό καθεστώς σε ένα ισλαμικό αυταρχικό καθεστώς που πλέον θα δρα με μια δίκη του αυθαίρετη και θερμοκεφαλη ατζέντα σε μια Τουρκία σαφώς διχασμένη.

1 σχόλιο

  1. Κάνεις μεχρι τώρα αναλυτής στην χώρα μας ΔΕΝ ΤΟΛΜΆ να πει ότι στο εξωτερικό ψήφιζαν υπέρ του ΝΑΙ....γιατί άραγε !!!!! Οι Ευρωπαϊκές- δυτικές ΕΛΙΤ τα έχουν κάνει ΣΚΑΤΆ παντού...καταπατούν τα πάντα, απειλούν τους πάντες, δεν σέβονται ΤΊΠΟΤΑ..

    Έτσι θα βλέπουμε φαινόμενα , σουλτάνων, τσαρλατάνων,ξανθό γένος κ.τ.λ αχυράνθρωπων που τους έχουν βάλει οι πολυεθνικές να κάνουν, η τους πλανητάρχες η τους [δημοκράτες] μέσα σε κλειστές Ευρωομάδες (ευρύτερα γνωστές και ως Eurogroup) διαλύοντας ότι κοινωνικό κράτος η ιστός υπάρχει...Εκτίμηση μου είναι ότι η επίθεση που έχουν εξαπολύσει οι ΜΑΜΩΝΑΔΕΣ, εγώ τους ονομάζω ΦΑΣΙΣΤΕΣ θα φέρνει κάθε ήμερα τους πεινασμένους- ζαλισμένους- ανθρώπους σε ΤΡΕΛΆ που δεν θα πιστεύουν τον κάθε σουλτάνο αλλά θα πράττουν εξωφρενικές και τρελές πράξεις... Σ

    Σας συνιστώ την προσοχή να μην πιστεύεται ΑΜΆΣΗΤΑ--ΕΎΚΟΛΑ-- αυτά που διακινούνται στα ΜΜΕ και στα Social media..έχουμε πολλούς ηλίθιους που μπορούν να κάνουν άνω κάτω τον πλανήτη.. Έχουν πολλούς τρελάρες παντού για να διαλύσουν ΌΛΟ τον πλανήτη..

    Ντόναλντ Τραμπ, Πούτιν,Κιμ Γιονγκ Ουν, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Νικολά Μαδούρο , Άνγκελα Μέρκελ Μαρίν Λεπέν κ.τ.λ...σε κάθε γωνιά του πλανήτη έχουν τοποθέτηση και από ΕΝΑ μαλάκα που του έχουν δώσει να κρατά και ένα κουτάκι σπίρτα μέσα στην αποθήκη με το μπαρούτι..

    Επίσης μόνο όσοι κλείνουν τα μάτια τους δεν βλέπουν και το θρησκευτικό πάθος [από όπου και αν προέρχεται] που το βάζουν σχεδόν ΌΛΟΙ τεχνηέντως στο κόλπο;;;..

    Η Αμερική δυστυχώς εξέλεξε τον Ντόναλντ Τράμπ έναν ΓΕΡΆΚΙ, και μάλιστα ηλίθιο ΓΕΡΆΚΙ πιο ηλίθιο και από τον ΑΔΩΝΙ..Δέστε μια εκπομπή του (Ελλήνων Έγερσις) υποτίθεται για εμπορία βιβλίων το τι ΛΈΕΙ στο 85% του χρόνου για τους πολιτικούς του αντιπάλους της ΑΘΛΙΑΣ και παράνομης εκπομπής που μόνο για εμπόριο δεν είναι ΆΛΛΑ το ΕΣΡ ακόμα κουρεύτε να βάλει ΚΑΝΟΝΕΣ ,και μετά ας κατηγορήσουμε οιοδήποτε....

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση