GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έψαχναν τον Σώρρα και βρήκαν Πακιστανό καταζητούμενο για δολοφονία

Μυστική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής στο Αίγιο για τον εντοπισμό του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα έφερε στο φως η σύλληψη, τη Δευτ...


Μυστική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής στο Αίγιο για τον εντοπισμό του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα έφερε στο φως η σύλληψη, τη Δευτέρα, ενός 19χρονου Πακιστανού, που κατηγορείται για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό ομοεθνούς του, τον Μάρτιο στον Πύργο.

Ο νεαρός συνελήφθη στις 4 τα ξημερώματα σε χωριό κοντά στην πόλη του Αιγίου. Εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής (συγκεκριμένα της υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας - ΥΔΕΖΙ), που βρίσκονταν υπό άκρα μυστικότητα στην περιοχή. Εις βάρος του, εξάλλου, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Ηλείας για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, το κλιμάκιο της ΥΔΕΖΙ πήγε στον Νομό Αχαΐας για να συνδράμει τις τοπικές αρχές να εντοπίσουν τον 19χρονο αλλοδαπό, ο οποίος φέρεται να είχε συμμετοχή στον φόνο 30χρονου Πακιστανού και τον τεμαχισμό του πτώματός του, την 21η Μαρτίου, στη Βαρβάσαινα Ηλείας. 

Καλά ενημερωμένες πηγές, ωστόσο, αποκάλυψαν στην «Καθημερινή» ότι ο πραγματικός λόγος για την παρουσία των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής στο Αίγιο δεν ήταν η σύλληψη του φυγόποινου αλλοδαπού, αλλά ο εντοπισμός του καταζητούμενου εδώ και μερικές εβδομάδες επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμη Σώρρα.

Χθες, αστυνομική πηγή που ρωτήθηκε σχετικά άφησε να εννοηθεί ότι ο κλοιός γύρω από τον Σώρρα έχει πλέον στενέψει και είναι ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση