GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απόφαση-σταθμός για το Μουντιάλ της Ρωσίας από τη ΦΙΦΑ

Στο… μόνιμο θέμα συζήτησης τον τελευταίο καιρό, για το αν πρέπει ή όχι να «μπει» για τα καλά η τεχνολογία στο ποδόσφαιρο, βάζει οριστικ...


Στο… μόνιμο θέμα συζήτησης τον τελευταίο καιρό, για το αν πρέπει ή όχι να «μπει» για τα καλά η τεχνολογία στο ποδόσφαιρο, βάζει οριστικά τελεία η FIFA.
Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο πρόεδρός της, Τζιάνι Ινφαντίνο, η τεχνολογία VAR (Video Assistant Referee), η χρήση βίντεο, δηλαδή, θα χρησιμοποιηθεί κανονικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, που θα γίνει το καλοκαίρι του 2018.
«Θα χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία του βίντεο, αφού αυτά που εισπράττουμε από την πειραματική της χρήση είναι πολύ ενθαρρυντικά», τόνισε ο κ. Ινφαντίνο.
Να τονιστεί πως αρχικά ο διαιτητής θα μπορεί να κάνει χρήση του ριπλέι για να δει αν πέρασε η μπάλα τη γραμμή, σε αποβολές, πέναλτι και φάσεις όπου ένας παίκτης έχει τιμωρηθεί λανθασμένα με κάποια ποινή αντί για συμπαίκτη του.
ΠΗΓΗ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση