GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρουφάκης: Η ΕΕ είναι το ποταμόπλοιο που βυθίζεται και η Ελλάδα είναι στο χαμηλότερο κατάστρωμα

Στη διάλεξή του στο Εθνικό Ινστιτούτο Επιστημών του Εκουαδόρ, ο Γιάνης Βαρουφάκης αναφέρθηκε στο οικονομικό θαύμα της χώρας της Λατ...


Στη διάλεξή του στο Εθνικό Ινστιτούτο Επιστημών του Εκουαδόρ, ο Γιάνης Βαρουφάκης αναφέρθηκε στο οικονομικό θαύμα της χώρας της Λατινικής Αμερικής, αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Η κρίση, όπως και η κλιματική αλλαγή, είναι ένα ενιαίο φαινόμενο με διαφορετικές εκφάνσεις ανάλογα με το μέρος του κόσμου στο οποίο βρισκόμαστε αλλά με κοινή αιτία», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βαρουφάκης.
«Η στρατηγική του Εκουαδόρ σε μακροοικονομικό επίπεδο είναι ενδιαφέρουσα κι επιτυχημένη αλλά δυστυχώς δεν έχει εκτιμηθεί από τους δυτικούς οικονομολόγους» επισήμανε, ενώ στάθηκε στον εκδημοκρατισμό της διαδικασίας δημιουργίας χρήματος, μέσω του τερματισμού του παραδόξου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της σημασίας των κεφαλαιακών ελέγχων και των παρακολούθησης των ισοζυγίων πληρωμών της οικονομίας.

1 σχόλιο

  1. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Του Χατζηνικολάου με Τον Alex Tsipra 25/4/2017


    Καλέ Ρέ Αλέξη ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ με αυτά που λές;;

    Που και σε ποιούς θεωρείς ότι μιλάς; Στο 15μελές συμβούλιο σε κάποιον τεκέ;;;

    Είσαι απλά κοινώς ψεύτης όμοιως και ταυτόσημος με τους προηγούμενους κόπρους!

    ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ! ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΆ! ΑΛΛΆ ΚΟΙΝΟΣ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ! ΟΥΣΤ!!!



    1. Υ.Γ. Το Είπες Ρε μόλις ξεκάθαρα χωρίς να το καταλάβεις! Η Χώρα θα γίνει Οίκος Ανοχής! Ο Ελληνικός Λαός ... τον βλέπουμε σε εργασιακό ρόλο .... Τσατσά!!!!!!


    2. Υ.Γ. Και Επειδή με την ηλίθεια σύγκριση Δυνοπάθησε η Ελευσίνα και η ποδοσφαιρική ομάδα ο Πανελευσινιακός Του Αφιερώνουμε Του ... Κυρίου Το:

    Τα Παιδιά Στην Ελευσίνα Δεν Χαμογελούν Ποτέ Είναι Πικραμένα Κρίνα ΣΑΝ ΤΟ ΔΆΚΡΥ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ!!!!! ΤΑ Παιδιά Στην Ελευσίνα Δεν Γελούν Σαν Τα Παιδιά Περιμένουνε Και Εκείνα Άνοιξη και Πασχαλιά!!!!!!!

    ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση