GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πασχαλινά «ραβασάκια» για τέλη κυκλοφορίας και ανασφάλιστα οχήματα

Πασχαλιάτικο «δωράκι» ετοιμάζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σε όσους ιδιοκτήτες οχημάτων δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας απ...


Πασχαλιάτικο «δωράκι» ετοιμάζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σε όσους ιδιοκτήτες οχημάτων δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας από το 2013 έως σήμερα.

Μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διασταύρωση των στοιχείων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων με τα αντίστοιχα δεδομένα συναρμόδιων υπηρεσιών που καλύπτουν την απόσυρση ή την καταστροφή οχημάτων.

Μετά, η Αρχή θα ασχοληθεί και με τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα για να ξεκινήσει η αποστολή των ειδικών σημειωμάτων σε πάνω από 1.000.000 ιδιοκτήτες. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», η ευρεία διασταύρωση δεδομένων, έχει διπλό στόχο:

  • Πρώτον, όσοι ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπιστούν να μην έχουν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας για την περίοδο από το 2013 έως και το 2016 και τα οχήματά τους είναι εν ζωή θα πάρουν ραβασάκι με το σχετικό πρόστιμο, το οποίο, ως γνωστόν, διαμορφώνεται στο διπλάσιο των αναλογούντων τελών.
  • Δεύτερον, όσα οχήματα διαπιστωθεί ότι πλέον δεν βρίσκονται ανάμεσά μας θα διαγραφούν από τη βάση δεδομένων της ΓΓΠΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση