GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το επικό σποτ των οπαδών της «Ελλήνων Συνέλευσις»

Με σύνθημα ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ, επική μουσική υπόκρουση, ενιαίο βηματισμό και ερασιτεχνική σκηνοθεσία, οι οπαδοί της οργάνωσης «Ε...


Με σύνθημα ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ, επική μουσική υπόκρουση, ενιαίο βηματισμό και ερασιτεχνική σκηνοθεσία, οι οπαδοί της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» γυρίζουν σποτ και μας καλούν να πάρουμε μέρος στην 5η Εθνοσυνέλευση - χωρίς να αναφέρονται όμως καθόλου στον μέχρι τώρα αρχηγό τους και "σωσία" Αρτέμη Σώρρα. 

Στο 2,5 λεπτών σποτάκι - που ανέβηκε στο κανάλι Sorras T.V στο Youtube, οι οπαδοί της οργάνωσης αυτοσυστήνονται και μιλούν για τις 12 ''ελλάνιες αξίες'', με τις οποίες θα πάνε τη χώρα μπροστά. 

Αναλυτικά το σποτ

Είμαστε Έλληνες κυρίαρχοι, αυτόχθονες, ιθαγενείς. Είμαστε πολίτες αυτής της ιερής χώρας που ονομάζεται Ελλάς. Απλοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας που συναντηθήκαμε στο σημείο μηδέν στην Ελλήνων Συνέλευσις. Απλοί άνθρωποι που έχουμε τις ίδιες ανησυχίες, ανάγκες, απαιτήσεις απέναντι στο πολιτικό κατεστημένο. Αφήνουμε ό,τι μας χωρίζει και γινόμαστε μια γροθιά.

Είμαστε σε πόλεμο, πόλεμο οικονομικό, αξιών, συνειδήσεων. Είτε σου αρέσει να το ακούς, είτε όχι, η αλήθεια είναι αυτή.

Όσο και αν μας χλευάζεις, όταν μας βλέπεις εκεί έξω. Όσο και αν μας αποδοκιμάζεις, όταν προσπαθούμε να σε αφυπνίσουμε για να ενωθούμε.

Όσο και αν έχεις βολευτεί στον καφέ σου, στον καναπέ σου, στα μέσα μαζικής εξαπάτησης, στην αδιαφορία σου. Η αλήθεια είναι ότι όλα όσα ζεις είναι προσωρινά. Μια ουτοπία, θα χαθούν,  θα σβήσουν,  θα τα χάσεις όλα, γιατί απλά έτσι τα έχουν δρομολογήσει κάποιοι. Και συ από φόβο, εγωισμό και άγνοια το επιτρέπεις.

Η πατρίδα είναι ο στόχος, θέλουν να διαλυθεί το έθνος και εσύ και τα παιδιά μας.

Θέλουν να αφανιστούμε..

Παράδοση εθνικής κυριαρχίας. Εμείς δεν την παραδώσαμε ποτέ. Είμαστε εδώ όλοι μαζί και προχωράμε στην Ελλήνων Συνέλευσις, πάμε για την Πέμπτη Εθνοσυνέλευση.

Ξαναγράφουμε την αληθινή ιστορία. Επαναφέρουμε τις 12 ελλάνιες αξίες: λογική, ελευθερία, αρετή, δικαιοσύνη, ισότητα, αφθονία, αλήθεια, αισθητική ,αρμονία , ανδρεία, ευδαιμονία. Γνώθισ' αυτόν. Με αυτές τις αξίες και τον δικό μας πλούτο θα διοικήσουμε τη χώρα μας.

Εγκαθιδρύουμε την Ελλήνων πολιτεία, μια πολιτεία που θα είναι για όλους και όλοι θα είναι για την πολιτεία. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση