GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φύλλο αγώνα Ολυμπιακού - ΑΕΚ: "Μας γ... σήμερα, τι κάνατε ρε!"

Μετά τη λήξη του ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ασκήθηκε μία ασυνήθιστη άσκηση βίας των ΜΑΤ πάνω σε παίκτες του Ολυμπιακού αλλά και μέλη του πο...


Μετά τη λήξη του ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ασκήθηκε μία ασυνήθιστη άσκηση βίας των ΜΑΤ πάνω σε παίκτες του Ολυμπιακού αλλά και μέλη του ποδοσφαιρικού τιμ, με τον φροντιστή Δημήτρη Καραπιπέρη να τραυματίζεται σοβαρά.

Στο φύλλο αγώνα, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τάσος Παπαπέτρου κάνει λόγο για λεκτικό προπηλακισμό από δύο άντρες χωρίς διακριτικά. Αυτό το γεγονός δεν ανησυχεί καθόλου τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που κάνουν λόγο για «καθαρό φύλλο αγώνα», μιας και αυτό βάσει των όσων λένε στο Λιμάνι δεν είναι επιβαρυντικό. Το αντίθετο μάλιστα.

Αυτή τη στιγμή οι πρωταθλητές Ελλάδας, αφήνουν πίσω τους την ήττα, αναμένεται να κινηθούν νομικά κατά των Αρχών για τα όσα συνέβησαν στη φυσούνα και φυσικά θα ρίξουν το βάρος τους στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ, μιας κι η υπόθεση «πρόκριση» δεν έχει χαθεί ακόμη.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται επί λέξη η πρόταση: "Μας γ... σήμερα, τι κάνατε ρε!", η οποία αποδίδετε στα συγκεκριμένα πρόσωπα.

f1_21f2_25f3_22

f4_19

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση