GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τις πισίνες… στα δικαστήρια

Στα δικαστήρια αναμένεται να «πραγματοποιηθούν» τα play out της Α1 κατηγορίας γυναικών στο Πόλο καθώς υπάρχουν δύο έγγραφα της ΚΟΕ με τον...

Στα δικαστήρια αναμένεται να «πραγματοποιηθούν» τα play out της Α1 κατηγορίας γυναικών στο Πόλο καθώς υπάρχουν δύο έγγραφα της ΚΟΕ με τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου στα οποία ωστόσο αναγράφουν διαφορετική ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα μεταξύ του Τρίτωνα Αμαρουσίου και του Ηλυσιακού.

Ειδικότερα σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα της ΚΟΕ το ένα αναγράφει ως ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα την 23η Απριλίου 2017 στις 20:30 και τόπο το Ιλίσιο κολυμβητήριο ενώ η άλλη αναγράφει ως ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα την 24η Απριλίου 2017 και ώρα 21:00 στο ίδιο κολυμβητήριο.

Σύμφωνα με την ΚΟΕ η αρχική ανακοίνωση όντως ανέγραφε πως ο αγώνας θα διεξάγονταν στις 23 Απριλίου 2017 αλλά μία ημέρα αργότερα υπήρξε διόρθωση στην προκήρυξη αλλάζοντας την ημερομηνία του αγώνα δηλαδή στις 24 Απριλίου.

Ο λόγος, σύμφωνα με την ΚΟΕ, είχε να κάνει με το γεγονός πως το Ιλίσιο κολυμβητήριο δεν δέχεται να πραγματοποιηθεί ο αγώνας την Κυριακή.
Ωστόσο, ο Τρίτωνας Αμαρουσίου δεν έλαβε ποτέ την διορθωμένη προκήρυξη με αποτέλεσμα κάποιες βασικές παίκτριες να έχουν κανονίσει να αναχωρήσουν από την Αθήνα την Κυριακή το βράδυ.
Επίσης σύμφωνα με όσα ανέφεραν στελέχη της ΚΟΕ στο enikos.gr έγινε προσπάθεια να πραγματοποιηθεί ο αγώνας σε άλλο κολυμβητήριο την Κυριακή το βράδυ αλλά η διοίκηση του Ηλυσιακού δεν το δέχθηκε.

Ο αγώνας τελικά θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 24 Απριλίου ωστόσο χθες η ομάδα του Τρίτωνα Αμαρουσίου μετέβη στο Ιλίσιο κολυμβητήριο το οποίο ωστόσο ήταν κλειστό.

Η διοίκηση του Τρίτωνα Αμαρουσίου φέρεται αποφασισμένη να διεκδικήσει το δίκιο της στα δικαστήρια καθώς ποτέ δεν έφθασε στα χέρια του η... «διορθωμένη» προκήρυξη.

Επίσης δεν είναι λίγες οι φωνές σύμφωνα με τις οποίες η ημερομηνία άλλαξε για να ξεκουραστούν οι παίκτριες του Ηλυσιακού και για να παίξει με ελλείψεις ο Τρίτωνας τη Δευτέρα και να αποτελεί ένα ανίσχυρο αντίπαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση