GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολες ώρες για γνωστή ηθοποιό - ΦΩΤΟ

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια που ερμήνευσε πρώτη το θρυλικό τραγούδι του Μάνου Χατζηδάκη «Φέρτε μου ένα μαντολίνο» δίνει ακόμη μια νέα μ...


Η ηθοποιός και τραγουδίστρια που ερμήνευσε πρώτη το θρυλικό τραγούδι του Μάνου Χατζηδάκη «Φέρτε μου ένα μαντολίνο» δίνει ακόμη μια νέα μάχη για τη ζωή της, ίσως την πιο καθοριστική.

Ο λόγος για την 83χρονη Ζωή Φυτούση, η οποία ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από περίπου τρία χρόνια, φιλοξενείται σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων και δεν ανταποκρίνεται πλέον στα εξωτερικά ερεθίσματα από την προηγούμενη Παρασκευή.

Την είδηση έκανε γνωστή χθες το πρωί ο πάλαι ποτέ χορευτής και φίλος της Τάκης Σαγιώρ, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook: «Έμαθα από καλό μου φίλο και στενό φίλο της Ζωής Φυτούση ότι η Ζωή είναι πολύ άρρωστη. Έχει χάσει πια την επαφή με το περιβάλλον. Κρίμα».

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση