GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πρωθυπουργός του Καναδά προκαλεί τον γνωστό ηθοποιό που τον έδειρε

Μπορεί να άργησε, αλλά δεν ξέχασε ο Πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό το ξύλο που έφαγε όταν πήγαινε στο δημοτικό στην Οττάβα, από ...


Μπορεί να άργησε, αλλά δεν ξέχασε ο Πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό το ξύλο που έφαγε όταν πήγαινε στο δημοτικό στην Οττάβα, από τον ηθοποιό Μάθιου Πέρι.

Βέβαια σε αυτό βοήθησε και ο ίδιος ο Πέρι καθώς, όταν πριν από περίπου δύο εβδομάδες έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, θυμήθηκε το περιστατικό λέγοντας: «Ο πατέρας του ήταν Πρωθυπουργός, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν αυτός ο λόγος που τον χτυπήσαμε. Νομίζω ότι ήταν το μοναδικό παιδί στο σχολείο που μπορούσαμε να δείρουμε... δεν υπερηφανεύομαι για αυτό. Ήμουν ένα χαζό παιδί».

Μάλιστα στην ίδια εκπομπή ο «Τσάντλερ» της τηλεοπτικής σειράς «Φιλαράκια», είπε πως τον Τζάστιν Τριντό, που ήταν κατά δύο χρόνια μικρότερός του, τον χτύπησε μαζί με έναν άλλον συμμαθητή του, «από καθαρή ζήλια», καθώς ο νεαρός Τζάστιν ήταν καλύτερος στον αθλητισμό.

Ο 45χρονος Πρωθυπουργός του Καναδά επέλεξε την ημέρα της Πρωταπριλιάς να απαντήσει στον Μάθιου Πέρι, αναρτώντας στον λογαριασμό του στο Twitter ένα μήνυμα - πρόκληση γράφοντας: «Μου έχει έρθει μία ιδέα, και ξέρετε τι, θα ήθελα να δώσω μία γροθιά στον Τσάντλερ @MatthewPerry».

Ο διάσημος ηθοποιός απάντησε επίσης με χιούμορ στην… πρόκληση του Καναδού Πρωθυπουργού γράφοντας και αυτός με τη σειρά του: «Νομίζω ότι θα παραβλέψω το αίτημά σας για επαναληπτικό αγώνα ευγενέστατε κύριε, δεδομένου ότι έχετε έναν ολόκληρο στρατό στις διαταγές σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση