Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 5 Απρ 2017, 2:27:00 π.μ.

  Εδώ ΈΧΟΥΜΕ δεκάδες χιλιάδες ΝΕΟΝΑΖΊ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ κρυφούς, αλλά και φανερούς, Τροικανούς, διευθυντές στην [ΤΡΆΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ] συγνώμη της Goldman Sachs ήθελα να πω....ΕΚΤ =>κ.ΝΤΡΑΓΚΙ πρώην =>\\ Goldman Sachs//..

  Αυτός ο εκβιασμός που συντελείτε σήμερα στην Ελλάδα από τον Βόθρο που λέγετε Ευρωπαϊκή Ένωση και που συνεχίζουν να την σιγοντάρουν ΠΑΣΟΚ--ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ και σήμερα ο ΣΎΡΙΖΑ ..

  Και καλά ο Σύριζα είναι άναρχοκομμουνιστές ΟΙ νοικοκύρηδες του ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ τα θαλασσοδάνεια 400.000.000 τετρακοσίων εκατομμύριον ευρώ ΘΑ ΤΑ ΦΈΡΟΥΝ ΠΊΣΩ, επίσης του Μαντέλη; του Τσουκάτου; του Παπασταύρου; του Παπαντωνίου; του Χριστοφοράκου;οι Λίστες;.. Με 65 σιντι νόμιμα με τα ΑΦΜ Ελλήνων που έχουν ΆΝΩ τον 300.000 χιλιάδων ευρώ στης τράπεζες ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΎΝ;;;

  Μέχρι ψηφιακό πρόγραμμα τους παραδόθηκε ΠΟΥ σε χρόνο ΤΕ ΤΕ γίνονται οι διασταύρωσης..

  Σήμερα Η δημιουργία ενός qubit δεν είναι πλέον δύσκολη.Το είδος αυτής της μηχανής που απαιτείται για την εφαρμογή ΕΙΝΑΙ ο φημισμένος αλγόριθμος Shor.. Εδώ ΞΕΚΙΝΆ Η ΜΆΧΗ.. Ο κβαντικός υπολογιστής θα μπορούσε να κάνει θαύματα, αλλά και διαλευκάνει καλά φυλαγμένα μυστικά!!!!!!!!!!(((( Δεν βοηθά να φτιάξουμε και να έχουμε ένα κβαντικό υπολογιστή, ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει πώς να τον προγραμματίσει))==»λέει ο Tim Πολκ,του γραφείου του Λευκού Οίκου της Επιστημονικής και Τεχνολογικής Πολιτικής της Ουάσιγκτον..

  Υ.Γ..Τα εισοδήματα που έρχονται στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ από τα προγράμματα που πουλάνε στην NASA Έλληνες επιστήμονες ξεπερνούν της ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΟΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ..αυτό για τους κυρίους Ντάισελμπλουμ---Στουρνάρα---Πρωθυπουργό--Υπουργούς και αρχηγούς [γραφικούς] κομμάτων... ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ με τα εισοδήματα που έρχονται στην ΕΛΛΑΔΑ...

  Uros..

  Item Reviewed: ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να λένε... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr