GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΑΦΟΡΑ! ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ δικογραφία κατά του Αλέξη Τσίπρα...

Διαβιβάστηκαν και αναγγέλθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής χθες  τέσσερις δικογραφίες, μια κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, μια κατά το...

Διαβιβάστηκαν και αναγγέλθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής χθες  τέσσερις δικογραφίες, μια κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, μια κατά του σημερινού υπουργικού συμβουλίου και δύο κατά του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Νίκου Τόσκα. Ωστόσο, οι αρμόδιες υπηρεσίες όχι μόνο δεν διαβίβασαν στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες σχετικό ενημερωτικό σημείωμα για το περιεχόμενο των υποθέσεων αλλά αρνήθηκαν να παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία κρατώντας τους φακέλους στα κλειδωμένα συρτάρια.
Την περασμένη εβδομάδα διαβιβάστηκε από τον Αρειο Πάγο άλλη δικογραφία κατά των Γιώργου Παπανδρέου και Ανδρέα Λοβέρδου για υποθέσεις χρηματοδότησης ΜΚΟ κατά την περίοδο που βρίσκονταν στο υπουργείο Εξωτερικών. Για τον συγκεκριμένο φάκελο οι συνεργάτες του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση επέδειξαν ακαριαία αντανακλαστικά μοιράζοντας αναλυτικό ενημερωτικό σημείωμα με το περιεχόμενο της δικογραφίας.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία κατά του πρωθυπουργού σχετίζεται με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου και μεταξύ άλλων του αποδίδονται τα αδικήματα της εσχάτης προδοσίας, παραβίαση εθνικής κυριαρχίας κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση