GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Μαχητικά πέταξαν πάνω από την Ακρόπολη

Στο πλαίσιο της άσκησης ''Ηνίοχος'', την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 περί ώρας 12:30-12:35, σχηματισμός αεροσκαφών αποτελούμ...


Στο πλαίσιο της άσκησης ''Ηνίοχος'', την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 περί ώρας 12:30-12:35, σχηματισμός αεροσκαφών αποτελούμενος από 1 F-16 Blk 50 της ΠΑ, 1 F-16 Blk30 της IAF, 1 AMX της ITAF και 1 F-4E της ΠΑ, εκτέλεσε 2 διελεύσεις πάνω από το μνημείο της Ακρόπολης και στη συνέχεια, στις 12:45 πέρασε πάνω από τον πορθμό Ευρίπου και στις 13:00 πάνω από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.
Σημειώνεται ότι άσκηση Ηνίοχος πρόκειται για Πολυεθνική Αεροπορική Διακλαδική Άσκηση Μεσαίας Κλίμακας, η οποία προβλέπει τη διεξαγωγή σύνθετων αεροπορικών επιχειρήσεων σε ολόκληρο το εύρος του FIR Αθηνών, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων, καθώς και μονάδων του Στρατού Ξηράς.

Στην άσκηση, εκτός της Ελλάδας, συμμετέχουν αεροπορικές δυνάμεις του Ισραήλ, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Ιταλίας, καθώς και παρατηρητές από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς.

1 σχόλιο

  1. Ε κουμπάρε .. ΆΚΟΥ δεν κινδυνεύεις από την Τουρκία,.. ΣΟΥ λέω ότι πετούν μαχητικά αεροσκάφη νέας γενιάς F-35 του Ισραήλ για την ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ όχι κουφάρια, αλλά με ότι διαθέτει σήμερα ένα τέτοιο σύγχρονο αεροσκάφος.. το κέλυφος ίσως να κάνει 100 εκατομμύρια δολάρια ΑΛΛΆ αυτά με τα φουλ έξτρα ίσως 300 εκατομμύρια δολάρια... ΈΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ..

    Δυο πόσο χρόνο δίνετε ακόμα στον Ερτογάν να κάνει τον ΜΑΓΚΑ;;; Εγώ λέω ότι ΙΣΩΣ να μην βγάλει ΟΎΤΕ τον 2017..Θα πέσει από ΜΈΣΑ... είναι φανατικός Ισλαμιστής και αφερέγγυος δικτάτορας...ΜΗΝ μπερδεύουμε ΌΛΟ τον Τούρκικο Λάο με μια κάστα Ισλαμοφασίστες.... Εδώ ΈΧΟΥΜΕ δεκάδες χιλιάδες ΝΕΟΝΑΖΊ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ κρυφούς, αλλά και φανερούς, Τροικανούς, διευθυντές στην [ΤΡΆΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ] συγνώμη της Goldman Sachs ήθελα να πω....ΕΚΤ =>κ.ΝΤΡΑΓΚΙ πρώην =>\\ Goldman Sachs//..

    Αυτός ο εκβιασμός που συντελείτε σήμερα στην Ελλάδα από τον Βόθρο που λέγετε Ευρωπαϊκή Ένωση και που συνεχίζουν να την σιγοντάρουν ΠΑΣΟΚ--ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ και σήμερα ο ΣΎΡΙΖΑ ..

    Και καλά ο Σύριζα είναι άναρχοκομμουνιστές ΟΙ νοικοκύρηδες του ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ τα θαλασσοδάνεια 400.000.000 τετρακοσίων εκατομμύριον ευρώ ΘΑ ΤΑ ΦΈΡΟΥΝ ΠΊΣΩ, επίσης του Μαντέλη; του Τσουκάτου; του Παπασταύρου; του Παπαντωνίου; του Χριστοφοράκου;οι Λίστες;.. Με 65 σιντι νόμιμα με τα ΑΦΜ Ελλήνων που έχουν ΆΝΩ τον 300.000 χιλιάδων ευρώ στης τράπεζες ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΎΝ;;;

    Μέχρι ψηφιακό πρόγραμμα τους παραδόθηκε ΠΟΥ σε χρόνο ΤΕ ΤΕ γίνονται οι διασταύρωσης..

    Σήμερα Η δημιουργία ενός qubit δεν είναι πλέον δύσκολη.Το είδος αυτής της μηχανής που απαιτείται για την εφαρμογή ΕΙΝΑΙ ο φημισμένος αλγόριθμος Shor.. Εδώ ΞΕΚΙΝΆ Η ΜΆΧΗ.. Ο κβαντικός υπολογιστής θα μπορούσε να κάνει θαύματα, αλλά και διαλευκάνει καλά φυλαγμένα μυστικά!!!!!!!!!!(((( Δεν βοηθά να φτιάξουμε και να έχουμε ένα κβαντικό υπολογιστή, ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει πώς να τον προγραμματίσει))==»λέει ο Tim Πολκ,του γραφείου του Λευκού Οίκου της Επιστημονικής και Τεχνολογικής Πολιτικής της Ουάσιγκτον..

    Υ.Γ..Τα εισοδήματα που έρχονται στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ από τα προγράμματα που πουλάνε στην NASA Έλληνες επιστήμονες ξεπερνούν της ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΟΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ..αυτό για τους κυρίους Ντάισελμπλουμ---Στουρνάρα---Πρωθυπουργό--Υπουργούς και αρχηγούς [γραφικούς] κομμάτων... ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ με τα εισοδήματα που έρχονται στην ΕΛΛΑΔΑ...

    Uros..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση