GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός ένας εκ των δραστών της επίθεσης στο όρος Σινά

Άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας της Αιγύπτου εντόπισαν και σκότωσαν έναν ένοπλο που φέρεται ότι ενεπλάκη στη χθεσινή επίθεση σε φυλάκιο...


Άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας της Αιγύπτου εντόπισαν και σκότωσαν έναν ένοπλο που φέρεται ότι ενεπλάκη στη χθεσινή επίθεση σε φυλάκιο κοντά στη Μονή της Αγίας Αικατερίνης, στο όρος Σινά, που προκάλεσε τον θάνατο ενός αστυνομικού και τον τραυματισμό τριών ακόμα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, αστυνομικοί και ντόπιοι Βεδουίνοι ακολούθησαν τους δράστες και σκότωσαν τον ύποπτο, σε ανταλλαγή πυροβολισμών. Η αστυνομία βρήκε στο σημείο ένα αυτόματο όπλο και διάφορα πυρομαχικά.

Η επίθεση της Τρίτης, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, σημειώθηκε 10 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψη του πάπα Φραγκίσκου στην Αίγυπτο και μόλις μία εβδομάδα μετά τις πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις σε δύο κοπτικές εκκλησίες, όπου σκοτώθηκαν 45 άνθρωποι. Την ευθύνη και για τις δύο επιθέσεις είχε αναλάβει επίσης το Ισλαμικό Κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση