GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κούρεμα» οφειλών για χιλιάδες δανειολήπτες

Διαφορετική θα είναι η αντιμετώπιση των επιχειρηματιών που θέλουν να προχωρήσουν σε αναδιάρθρωση των δανειακών τους υποχρεώσεων και επι...


Διαφορετική θα είναι η αντιμετώπιση των επιχειρηματιών που θέλουν να προχωρήσουν σε αναδιάρθρωση των δανειακών τους υποχρεώσεων και επιθυμούν τη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας τους, έστω και με ένα επώδυνο business plan.
Όσοι το τελευταίο διάστημα προσέγγισαν τις τράπεζες και είχαν διαρκείς διαβουλεύσεις για ρυθμίσεις των χορηγήσεών τους θα μπουν στην πρώτη γραμμή του «παζαριού» που θα ξεκινήσει από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Θα ερευνηθούν μεταξυ άλλων:
1. Το οικονομικό προφίλ του δανειολήπτη - επιχειρηματία και αν αυτός έχει πρόθεση να ενισχύσει την εταιρεία του με δικό του «ζεστό» χρήμα.
2. Τη μελέτη βιωσιμότητας που θα κάνει είτε η τράπεζα είτε ο ειδικός συντονιστής όταν τεθεί σε εφαρμογή ο εξωδικαστικός μηχανισμός.
3. Το business plan, και πόσο αυτό είναι εφικτό να υλοποιηθεί, για σημαντικές μειώσεις στις δαπάνες....

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση