GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτικές χιουμοριστικές αηδίες και κρυάδες!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr Απόσπασμα από ομιλία του κ. Ν. Δένδια στη Βουλή απευθυνόμενος προς τον κ. Τσ...

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Απόσπασμα από ομιλία του κ. Ν. Δένδια στη Βουλή απευθυνόμενος προς τον κ. Τσακαλώτο ….
"Ο κ. υπουργός φαντάζομαι θέλησε ως αμοιβή της εξαιρετικής εργασίας την οποία παρέχει διαπραγματευόμενος να έχει αν θυμάμαι καλά κ. υπουργέ, συνάντηση για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Αυτό δεν είχατε πει; Λοιπόν έτσι που τα πάτε και η μακαρίτισσα η Γεωργία Βασιλειάδου, πολύ σας πέφτει"

Ο σχολιασμός …
Προσωπικά ο εν λόγω κύριος με κρύωσε “παντελώς” με αυτή την βλακώδη υποτιθέμενη χιουμοριστική του ατάκα!
Θα μου πείτε βέβαια ότι απέναντι του είχε τον άλλο μεγάλο “ξενέρωτο” χιουμορίστα
δηλ. τον κ. Τσακαλώτο ο οποίος πριν από λίγες ημέρες μας είπε (σε άπταιστα Ελληνικά) ότι ήθελε να βγει ραντεβού με την Σ. Γιόχανσον ως επιβράβευση τον καλών αποτελεσμάτων που έφερε μετά την διαπραγμάτευση με τους δανειστές.
Νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες συμφωνούν ότι το μόνο βραβείο που του αξίζει είναι αυτό της "ανοικτής παλάμης" μιας και αυτά τα αποτελέσματα που έφερε θα συμβάλλουν στην χειροτέρευση και την περαιτέρω καταστροφή της ζωής μας αφού θα ξαναγίνουν πάλι μειώσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, θα εξακολουθήσεις να ισχύει ο Ε.Ν.Φ.Ι.Α, το επίδομα αλληλεγγύης και η υπέρμετρη φορολογία ενώ η "πρώτη φορά Αριστερά" θα κατεβάσει και το αφορολόγητο όριο κάτω από τις 6.000€!!!
Τι να πει κανείς και σε ποιον ψυχίατρο να αποταθεί για να ζητήσει εξηγήσεις και ερμηνείες για όλα αυτά που μας λένε όλοι αυτοί οι "Τύποι" οι οποίοι δείχνουν πως
δεν έχουν συναίσθηση του τι συμβαίνει γύρω τους και κάθε Κοινοβουλευτική τους συνάντηση καταλήγει σε μια αισχρή θεατρική παράσταση στην οποία συνήθως ακούγονται απίστευτες ανοησίες και γελοιότητες που φτάνουν στα όρια του εξευτελισμού του υποτιθέμενου Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Πατρίδας μας.
Όσο για τον “Ομορφάντρα” της Ν.Δ θα πρέπει να του πω ότι είναι πολύ “λίγος” για να τολμά να πιάνει στο στόμα του (ειδικά σε κακόγουστο αστείο) την μεγάλη μας ηθοποιό Γεωργία Βασιλειάδου η οποία γαλούχησε και διασκέδασε γενιές και γενιές με το ταλέντο της ενώ διακρίθηκε για την απλότητα και την ταπεινότητα της και κυρίως για την καθαρότητα και την ομορφιά της ψυχής της.
Μια ομορφιά που ο ίδιος δεν έχει αλλά ούτε και θα αποκτήσει ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση