GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμη για τελικό η ΑΕΚ

Κλίμα ευφορίας επικρατεί στην ΑΕΚ, όπως είναι λογικό, της επομένης ενός σπουδαίου διπλού ( 1-2 ) στην έδρα του Ολυμπιακού, που της δίνε...


Κλίμα ευφορίας επικρατεί στην ΑΕΚ, όπως είναι λογικό, της επομένης ενός σπουδαίου διπλού (1-2) στην έδρα του Ολυμπιακού, που της δίνει σαφές προβάδισμα για δεύτερη σερί πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, το οποίο κατέκτησε πέρυσι με νίκη επί των «ερυθρόλευκων».

Ένας ακόμη λόγος που είναι πολύ χαρούμενοι στην Ένωση είναι ότι η νίκη ήρθε σε ένα γήπεδο, όπου στα τελευταία ματς έχαναν με κάτω τα χέρια και επειδή η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και έβγαλε μέταλλο νικητή, παρά το δυνατό ξεκίνημα των γηπεδούχων και τη διάθεση που έβγαλαν για γρήγορο γκολ.

Οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν πολύ καλά ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και θέλουν να μείνουν προσγειωμένοι και με οδηγό την πολύ καλή νοοτροπία που είχαν στο Καραϊσκάκη, όπου έστησαν πάρτι γενεθλίων για τα 93α γενέθλια, να σφραγίσουν στις 26 Απριλίου την πρόκριση επί των Πειραιωτών στο ΟΑΚΑ που αναμένεται… «καυτό».

Φυσικά, υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση και για τη χαρά που έδωσε η ομάδα στον κόσμο ανήμερα των 93ων γενεθλίων του συλλόγου και το «πάρτι» που στήθηκε στο ξενοδοχείο, που μπορεί να δώσει ψυχολογική ώθηση για να έρθουν ακόμη καλύτερες ημέρες στην ΑΕΚ.

Παράλληλα, στην Ένωση είναι Πασχαλινό κλίμα και γεμίζουν τις μπαταρίες εν όψει της της τελικής ευθείας στη σεζόν. Ο Μανόλο Χιμένεθ επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του για τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι του Φαλήρου, αποφασίζοντας να τους δώσει ρεπό ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής ώστε να αποφορτιστούν τόσο σωματικά όσο και σωματικά. Δράση αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει, αλλά η συνέχεια είναι απαιτητική και δύσκολη. Η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει την επόμενη Κυριακή (23/04) τον Λεβαδειακό που «καίγεται» για βαθμούς ώστε να παραμείνει στην κατηγορία και στη συνέχεια υπάρχει η ρεβάνς (26/04) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και οι υποχρεώσεις στην κανονική περίοδο ολοκληρώνεται με την επικίνδυνη έξοδο στα Γιάννενα λίγο πριν την έναρξη των play off.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση