GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθηγητής Οξφόρδης: Ο Σουλτς θα είναι καλύτερος καγκελάριος για την Ελλάδα

«Κατά μία έννοια ένα καγκελάριος Σουλτς θα ήταν καλύτερος για την Ευρώπη, διότι το Σοσιλαδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας (SPD) έχει δεί...


«Κατά μία έννοια ένα καγκελάριος Σουλτς θα ήταν καλύτερος για την Ευρώπη, διότι το Σοσιλαδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας (SPD) έχει δείξει εδώ και καιρό περισσότερη ευελιξία στο θέμα του ευρώ. Ιδίως ο Μάρτιν Σουλτς αντιλαμβάνεται με την συνολική ευρωπαϊκή εμπειρία του τι χρειάζεται (το ευρώ). Με έναν Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν στην Γαλλία και έναν καγκελάριο Μάρτιν Σουλτς στην Γερμανία θα ήταν δυνατό ένα είδος συμφωνίας σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης (η οποία να περιλαμβάνει) από τη μια μεριά περισσότερες μεταρρυθμίσεις στη Γαλλία κι από την άλλη περισσότερη ευελιξία στο ευρώ, όπως λ.χ. για το ελληνικό χρέος και στο θέμα των επενδύσεων», είπε σε συνέντευξή του στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa) ο Τίμοθι Γκάρτον Ας, καθηγητής Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και διεθνούς φήμης αρθρογράφος της βρετανικής εφημερίδα "The Guardian", στον οποίο θα απoνεμηθεί στις 25 Μαΐου το φετινό βραβείο Καρλομάγνου στην πόλη Άαχεν της Γερμανίας.
Σημειώνεται ότι ο Βρετανός καθηγητής ήδη κατά την έναρξη της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα είχε ταχθεί κατά της αυστηρής λιτότητας:
«Η δημοσιονομική πειθαρχεία είναι σημαντική, αλλά το ίδιο ακριβώς και η ανάπτυξη», είχε πει χαρακτηριστικά ο διακεκριμένος ιστορικός.

1 σχόλιο

  1. Δεν ξέρουμε, ούτε θέλουμε να ξέρουμε τι λέγουν οι ξένοι Προφεσόροι!
    Εμείς θα Σας πούμε αυτό που βλέπουμε* και κατανοούμε! Κοιτάξτε Αυτόν τον Master J.C.Juncker πως έκανε μπρος πίσω εντριβές στον Κανακάρι μας, και ΔΈΣΤΕ το Video πως ... φιλούσε την καράφλα του κεφαλιού του Μάρτιν Σούλτς! Τόσο στο ένα όσο και στο άλλο τα γέλια πήγαιναν σύννεφο! Γιατί άραγε; Εσείς Δεν ξέρετε ακόμη τίποτα! Έχετε πέσει σε μια ... Δημιουργική Οξύα Αφασία!



    Υ.Γ. * Εμείς βλέπουμε και πίσω από τα Όρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση