GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο γηραιότερος πορνοστάρ αποκαλύπτει το μυστικό του για ακούραστο σεξ

Αν από το καθημερινό σας διαιτολόγιο απουσιάζουν τα αυγά, τότε μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Ο Ιάπωνας Shigeo Tokuda είναι ένας υγ...


Αν από το καθημερινό σας διαιτολόγιο απουσιάζουν τα αυγά, τότε μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Ο Ιάπωνας Shigeo Tokuda είναι ένας υγιέστατος ηλικιωμένος που δεν μοιάζει με άλλον συνομήλικό του, όχι λόγω της καλής φυσικής του κατάστασης αλλά για το «βρώμικο» παρελθόν του. Ο 82χρονος, άκουσον άκουσον, καυχιέται ως ο «γηραιότερος πορνοστάρ του κόσμου»- τίτλος που δικαιωματικά του ανήκει-, και μόλις αποκάλυψε το μυστικό για μια ακούραστη και ακόρεστη σεξουαλική ζωή.
Όσο παράξενο και αν ακούγεται, ο Tokuda εισέβαλε δυναμικά στη βιομηχανία του πορνό σε ηλικία 70 ετών και αποδίδει την εκπληκτική του αντοχή στην καθημερινή κατανάλωση αυγών. Ο βετεράνος του πορνό, έκανε το ντεμπούτο του το 2004, πρωταγωνιστώντας σε μια σειρά ταινιών με τον τίτλο «Elderly»- αργότερα δε άρχισε να γυρίζει τη μια ταινία μετά την άλλη με αποτέλεσμα να γδύνεται για τις ανάγκες των σεναρίων αρκετά συχνά. Στην αρχή της καριέρας του πρωταγωνιστούσε σε περίπου 60 ταινίες το χρόνο.
«Ο κόσμος πάντα με ρωτάει για το πώς διατηρούμαι, αλλά δε κάνω κάτι ιδιαίτερο», εξηγεί και τονίζει πως δε κάνει κάτι παρά να ακολουθεί ένα αρκετά καλό τρόπο ζωής. «Αν με ρωτήσεις για το τι μου δίνει δύναμη, καταναλώνω αυγά κάθε μέρα. Μου αρέσει το ρύζι μαζί με ωμό αυγό». Ο Shigeo γεννήθηκε στο Τόκιο το 1934 και αφού εγκατέλειψε το κολέγιο, άρχισε να φτιάχνει μηχανές τυχερών παιχνιδιών. Το 1974 συνεργάστηκε με ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο και σε ένα ταξίδι του είδε για πρώτη φορά στη ζωή του στην τηλεόραση του ξενοδοχείου, ερωτική ταινία. Μετά την εμπειρία αυτή, άρχισε να ενδιαφέρεται ολοένα και περισσότερο για τη βιομηχανία πίσω από τις ταινίες ενηλίκων πριν τελικά συναντήσει έναν βετεράνο σκηνοθέτη του πορνό, τον Henry Tsukamoto ο οποίος στην ουσία τον έβαλε μπροστά από την κάμερα. Δεκατρία χρόνια αργότερα, εξακολουθεί να γυρίζει ακούραστος ερωτικές ταινίες αν και πλέον έχει ελαττώσει τις συμμετοχές του.
Παραδέχεται ότι η καριέρα του στον ερωτικό τομέα τον κρατάει νέο και ως γνήσιος παραδοσιακός άντρας πάντα εξυμνεί την ομορφιά των παρτενέρ του πριν από κάθε γύρισμα. «Λένε ότι η ορμή για σεξ μειώνεται όσο μεγαλώνεις. Αλλά νομίζω πως αυτό συμβαίνει γιατί σταματάς να δίνεις σημασία στα πράγματα και δεν εννοώ μόνο αναφορικά με τις γυναίκες. Έχουμε λίγο χρόνο να μιλήσουμε πριν ξεκινήσει κάθε γύρισμα, και τότε λέω σε κάθε ηθοποιό ποιο σημείο του σώματός της βρίσκω όμορφο. Σε ποιον δεν αρέσει να ακούει κάτι τέτοιο; Και εκτός αυτού, είναι ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας. Έχοντας την επιθυμία να την παρατηρώ, βοηθά στο να ενδιαφερθώ γι' αυτήν, το οποίο με τη σειρά του οδηγεί σε σκέψεις για το σώμα της και για το πώς θα ήταν να κάνω σεξ μαζί της».


 

1 σχόλιο

  1. Ότι ανωμαλία δηλώνει ο καθένας τήν κάνετε ... Επιστήμη! Τόσο στην πολιτική όσο καί στην ... Πορνογραφία! Γιαυτό έγινε η πολιτική (πολιτικοί) σήμερα πορνό; Μάλλον ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση