GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βάκη: Η κυβερνητική πλειοψηφία δεν κλονίζεται

Την εκτίμηση ότι η «η ψήφιση της συμφωνίας από τη Βουλή θα ολοκληρωθεί απρόσκοπτα διότι η κυβερνητική πλειοψηφία είναι ακλόνητη», εκφ...


Την εκτίμηση ότι η «η ψήφιση της συμφωνίας από τη Βουλή θα ολοκληρωθεί απρόσκοπτα διότι η κυβερνητική πλειοψηφία είναι ακλόνητη», εκφράζει σε συνέντευξή της στην εφημερία «Ημερησία» η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη υπογραμμίζοντας ότι «το βασικό διακύβευμα της βουλευτικής ψήφου είναι τι θα επιτρέψει στη χώρα να συνεχίσει και τι θα οδηγήσει στην κατάρρευση της οικονομίας».

Ερωτηθείσα εάν «την προβληματίζουν οι δημοσκοπήσεις» η κ. Βάκη υποστηρίζει ότι «οι δημοσκοπήσεις, όπως υλοποιούνται, εγείρουν σημαντικές αμφιβολίες ως προς την επιστημονική αρτιότητά τους καθώς δεν συνάδουν με τις θεμελιώδης αρχές της στατιστικής επιστήμης».

Μιλώντας για τις εξεταστικές στα εξοπλιστικά και την υγεία, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «εάν η συνεννόηση με τις πολιτικές δυνάμεις εξαρτάται από την παροχή ασυλίας για το πάρτι που έγινε όλα αυτά τα χρόνια στην πλάτη του ελληνικού λαού, τότε μία τέτοια εξέλιξη δεν μας ενδιαφέρει».

Τέλος, αναφερόμενη στα νέα μέτρα λιτότητας, ο κ. Βάκη υπογραμμίζει ότι «είναι σαφές ότι η συμφωνία, έτσι όπως εξελίχθηκε και παρά τον ουδέτερο δημοσιονομικό αντίκτυπό της, θα δημιουργήσει επιβαρύνσεις οι οποίες μας προβληματίζουν».

1 σχόλιο

  1. ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ:


    ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
    (Ας ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ)

    Οι "Εταιρεία" Starbucks σε όλη την Ευρώπη κάνει Δισεκατομμύρια Τσίρο και έχει Δισεκατομμύρια Κέρδος!

    Μάλιστα στην Ο.Δ.Γερμανίας εδώ και σχεδόν Δέκα (10) Χρόνια δεν πλερώνει ούτε ... ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΔΕΚΑΡΑ ΦΟΡΟΥΣ!!! Και ΑΥΤΟ βάσει Φοροτεχνικών Νόμων!!!

    Οι Νόμοι Αυτοί ΙΣΧΥΟΥΝ και για άλλες "Εταιρείες"!

    Οι Νόμοι Αυτοί "Φτιάχτηκαν" επί Πρωθυπουργίας του ... Juncker στο Λουξεμβούργο!!! Γιαυτό τον κάναν ΥΣΤΕΡΑ τον Juncker και ... Αυτό που Είναι σήμερα στην Ε.Ε.!!!

    Και η ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:

    Εαν η "Εταιρεία" Starbucks ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ... Ο.Δ.Γερμανίας (Νόμιμα) πληρώνει στην ΕΛΛΑΔΑ;;;;;

    Και μιλάνε ΟΛΕΣ Αυτές οι Κοπριες για τον Ελληνικό Λαό;;;

    Και μιλά η Νεκροφιλία Juncker ο Μασάζ men του Alex για ... Χρέος Του Ελληνικού Λαού; Της Χώρας ΜΑΣ;;;

    Η Ελλάδα ο Ελληνικός Λαός ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!


    Στο ΠΥΡ το Εξώτερων ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

    ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! Και οι Εντός και οι Εκτός!!!





    Υ.Γ. Και όταν αναφέρεται τον Κοραή να αναφέρεται και τα άλλα που έλεγε, οχι αποσπασματικά! Ασχέτως που εμείς σε αρκετά διαφωνούμε μαζί του σε Φιλοσοφικό Επιστημονική βάσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση