GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αποκαλύπτει η Βάσια Τριφύλλη για την υγεία του Στάθη Ψάλτη

Την κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη αποκαλύπτει η Βάσια Τριφύλλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν». «Μιλάει, είν...


Την κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη αποκαλύπτει η Βάσια Τριφύλλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν».

«Μιλάει, είναι σε επαφή, έχει τις αισθήσεις του και ούτε έβγαλε «πιάτο» για να κάνουμε όλοι έρανο, τίποτα απ’ όλα αυτά τα γελοία που έχω ακούσει, τίποτα από την εν γένει συμπεριφορά των μέσων ενημέρωσης, που από τη μία μεριά έχουν δίκιο, κάνουν τη δουλειά τους, από την άλλη όμως είναι δυνατόν να είσαι έξω από ένα νοσοκομείο με μία κάμερα και να μετράς τις ανάσες του Στάθη Ψάλτη; Είναι κανιβαλισμός κι έμπηξα τις φωνές, τους πέταξα όλους έξω, που βρίσκονταν έξω από το νοσοκομείο δηλαδή. Αλλά είναι δυνατόν να περιμένουν σαν τα κοράκια πόσες μέρες θα ζήσει, αν θα ζήσει κι αν θα μιλήσει;» τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

«Το κορμί του Στάθη είναι πολύ κουρασμένο και θα πρέπει να κοιμάται 2 μήνες. Τώρα τον έχουμε στην... πρίζα, να τρώει και να κοιμάται. «Το μισό ταλέντο σου να βάλεις στα χέρια σου, εκεί που ακουμπάς, στο λαιμό σου, θα φύγουν όλα» του είπα. Η γυναίκα του, η Χριστίνα, αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται και όλοι μας είμαστε έτσι. Κάθε μέρα κάνουμε ειδικές βάρδιες. Συνήλθε, έβγαλε το οξυγόνο, λέμε ανέκδοτα και η ατμόσφαιρα που επικρατεί ακουμπάει τα όρια του παραλόγου, γιατί το θέμα μας είναι να ανέβει η ψυχολογία του. Δεν φοβάται» συμπλήρωσε η κ. Τριφύλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση