GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάσχα στο χωριό θα κάνουν οι πολιτικοί αρχηγοί - Μόνο ένας στην Αθήνα

Σε προορισμούς εντός της χώρας μαζί με τις οικογένειές τους θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης...


Σε προορισμούς εντός της χώρας μαζί με τις οικογένειές τους θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος βρίσκεται στην Καλαμάτα, όπου θα παρακολουθήσει εκεί την ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου ενώ το Μεγάλο Σάββατο θα παραστεί στην ακολουθία της Ανάστασης, στον ίδιο ναό.  

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα περάσει τις ημέρες τους Πάσχα στην Κέρκυρα μαζί την σύζυγό του, Περιστέρα Μπαζιάνα και τα δύο παιδιά τους.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί σήμερα οικογενιεακώς στην Τήνο, με με την σύζυγό του, Μαρέβα, και την κόρη τους.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά θα βρίσκεται σε κάποιο χωριό της Νότιας Ρόδου μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα μεταβεί την Μεγάλη Παρασκευή, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά.  

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μεταβεί επίσης στον τόπο καταγωγής του, τη Λειβαδιά, όπου θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Ο πρόεδρος την Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, θα παραμείνει στην Αθήνα για τον εορτασμό του Πάσχα. 

1 σχόλιο

  1. .... Και εγώ θα την βγάλω αυτές τής μέρες εκεί πού ... Ξέρετε εσείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση