GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γονείς μαστίγωναν την ανήλικη κόρη τους γιατί φορούσε “δυτική μόδα”

Την 16χρονη κόρη τους μαστίγωναν γονείς στην πόλη Πάβια της Ιταλίας επειδή εκείνη «ντυνόταν και φερόταν με τρόπο που επηρεάζεται άμεσα...


Την 16χρονη κόρη τους μαστίγωναν γονείς στην πόλη Πάβια της Ιταλίας επειδή εκείνη «ντυνόταν και φερόταν με τρόπο που επηρεάζεται άμεσα από την δυτική μόδα». Η οικογένεια είχε καταγωγή από το Μαρόκο και είναι οικονομικοί μετανάστες που ζουν στην Ιταλία.
Με απόφαση του δικαστηρίου του Μιλάνου, αφαιρέθηκε η επιμέλεια των γονέων και το κορίτσι μεταφέρθηκε σε κοινότητα για την προστασία ανηλίκων. Σύμφωνα με την εφημερίδα La Provincia, η εισαγγελία του Μιλάνου ξεκίνησε έρευνα σε βάρος της οικογένειας της έφηβης. Οι γονείς της υποστηρίζουν ότι υιοθέτησαν μια αυστηρή συμπεριφορά διότι η κοπέλα δεν ήθελε, πια, να πάει σχολείο, επέστρεφε αργά στο σπίτι και ντυνόταν με «υπερβολικό» τρόπο. ‘Όπως αναφέρει ο Τύπος, όμως, οι γιατροί νοσοκομείου του Μιλάνου διαπίστωσαν ότι η μαθήτρια αυτή, έφερε μώλωπες σε πολλά σημεία του σώματος και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε, στην συνέχεια, η απομάκρυνση από την οικογένειά της.
Η υπόθεση δημοσιοποιήθηκε δυο μόλις ημέρες μετά από μια παρόμοια υπόθεση, στην Μπολόνια. Μια δεκατετράχρονη κοπέλα η οποία μεγάλωσε στην Ιταλία, με καταγωγή από το Μπανγκλαντές, εξομολογήθηκε στην δασκάλα της ότι η μητέρα της, αποφάσισε να της ξυρίσει το κεφάλι για να την τιμωρήσει επειδή αρνήθηκε να φορέσει την μουσουλμανική μαντίλα. Και στην περίπτωση αυτή, η έφηβη απομακρύνθηκε με απόφαση του Δικαστηρίου Ανηλίκων, από την οικογένειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση