GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παππάς: Στον τοίχο έριξε τη χώρα η κυβέρνηση που είχε υπουργό τον κ. Στουρνάρα

Πυρά κατά του Γιάννη Στουρνάρα και του Κώστα Σημίτη, για τις αιχμές που άφησαν εναντίον της κυβέρνησης, εξαπολύει ο υπουργός Ψηφιακής Πο...


Πυρά κατά του Γιάννη Στουρνάρα και του Κώστα Σημίτη, για τις αιχμές που άφησαν εναντίον της κυβέρνησης, εξαπολύει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Ο κ.Παππάς, σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών, σημειώνει για τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος ότι η χώρα βυθίστηκε στην ύφεση επί δικής του θητείας στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ για τον πρώην Πρωθυπουργό επισημαίνει ότι παρέλαβε το χρέος στα 100 δισ. και το παρέδωσε στα 180.

«Στον τοίχο εκτός στόχων, και στην ύφεση έριξε τη χώρα η κυβέρνηση στην οποία υπουργός Οικονομικών ήταν ο κ. Στουρνάρας. Φαίνεται ότι αυτό δεν το ξεχνάει και θέλει να μας το θυμίζει και εμάς. Καλά θα κάνει λοιπόν, αν δεν θέλει να κάνει αυτοκριτική, να τοποθετηθεί για το εάν συμφωνεί με τις εκτιμήσεις των ευρωπαϊκών θεσμών ή του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία. Δεν θα ήθελα να πιστέψω εκτιμήσεις που λένε ότι διατηρεί και καλλιεργεί πολιτικές φιλοδοξίες, οι οποίες είναι ασύμβατες με την ομαλή πορεία της οικονομίας και συμβατές μόνο με μία πορεία προς τον τοίχο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς για τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος.

Για το πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είπε: «Ο κ, Σημίτης παρέλαβε το χρέος στα 100 δισ. και το παρέδωσε στα 180. Θα περίμενε κανείς μια λέξη αυτοκριτικής. Διερωτάται κανείς, αν οι πρώην πρωθυπουργοί τα κάνανε όλα καλά, πώς έγινε και έφτασε η χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας. Φαίνεται ότι χειρότερη για τους κ. Σημίτη και Βενιζέλο είναι η κυβέρνηση στην οποία δεν μετέχουν. Γι’ αυτό και δεν βγαίνει από το μυαλό τους η ιδέα ότι θα εγκαταλείψουμε. Αλίμονο αν αφήσουμε την Ελλάδα σε αυτούς που τη χρεοκόπησαν. Ο ελληνικός λαός ακούει ανθρώπους όπως ο κ. Σημίτης να μιλούν ως εκπρόσωποι της Ν.Δ. και βγάζει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση