GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες εξηγήσεις Ντάισελμπλουμ για "τα ποτά και τις γυναίκες": Ήμουν κουρασμένος

Εξηγήσεις στον απόηχο των γνωστών δηλώσεων του για τις χώρες του Νότου περί «ποτών» και «γυναικών» επιχειρεί εκ νέου να δώσει ο πρόεδρο...


Εξηγήσεις στον απόηχο των γνωστών δηλώσεων του για τις χώρες του Νότου περί «ποτών» και «γυναικών» επιχειρεί εκ νέου να δώσει ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, σε συνέντευξή του στην ολλανδική εφημερίδα De Volkskrant, εμμένοντας, ωστόσο, στην άποψή του ότι παρερμηνεύτηκαν τα λόγια του.
«Εξακολουθώ να υποστηρίζω 100% την ουσία του μηνύματος που ήθελα να δώσω: ότι δηλαδή κανείς δεν μπορεί να είναι απεριόριστα και άνευ όρων αλληλέγγυος με τον άλλον. Όλοι όσοι επικαλούνται την αλληλεγγύη πρέπει να συμπεριφέρονται όσο καλύτερα γίνεται», σημειώνει ο Γ. Ντάισελμπλουμ, υπογραμμίζοντας ότι η «αλληλεγγύη αυτή απαιτεί να τηρεί κανείς τις συμφωνίες, αλλιώς δεν μπορεί να παραμείνει όρθια η ευρωζώνη».

1 σχόλιο

  1. Ανώνυμος5 Απριλίου 2017 - 11:00 π.μ.
    Διαβάζω τα της "Απολογίας" 4/4/2017 του Νταΐζεμπλούμ στην Frankfurter Allgemeine Zeitung, επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά 2 τεινά α) η ανικανότητα της πολιτικής ερμηνείας σε συνάρτηση με την μη γνώση της γερμανικής γλώσσας β) η μη γνώση της επιστημονικής άνάλυσης της γλώσσας των Αφεντικών μας σε συνάρτηση με την εσκεμμένη παραπλάνηση και παραποίηση!

    Στο Διαταύτα:

    Η δήλωση της "απολογίας" του δείχνει το όλο μέγεθος,εύρος, βάθος και ύψος της Ελιτοφασιστικοναζιστικής του θεώρεισης! Είναι ακόμη χειρότερο από την ταύτιση και εξίσωση του "ποτά και πουτάνες"! Είναι αξιοπερίεργο αλλά η πραγματικότητα ότι οι μεταφραστές (δεν μπορούν και δεν είναι ικανοί να μεταφράζουν και να ερμηνεύσουν πολιτικές κοινονικοπολιτικές ορολογίες!) τα ΜΜΕ και οι Κρατούντες Ελέω των Αποικιοκρατών πάνε χέρι-χέρι!

    Εμείς δεν θα Σας δώσουμε χέρι βοηθείας! Μόνο ένα Σας λέμε ότι η "απολογία" του είναι ακόμη πιο υβριστική προσβλητική και δείχνει το πραγματικό του Είναι/Αντίληψη/Θεώρηση!

    Εμείς Δεν έχουμε απαίτηση να τα καταλάβετε Αυτά, διότι Σας θεωρούμε Ανίκανους! Τα διατυπώνουμαι για την Ιστορία των Πραγμάτων (άλλωστε το ότι η Χώρα Μας έφτασε εδώ που Είναι το Χρωστά Ανέκαθεν στους Ανίκανους!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση