GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΟΡΤΣΑΚΗ! Μας δουλεύουν απ' όλες τις πλευρές...

Γιάννης Σιάτρας ΠΡΩΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ  (το σκηνικό) - Πρωινή κυριακάτικη εκπομπή στην ΕΡΤ. Συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις. Κα...

Γιάννης Σιάτρας
ΠΡΩΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 

(το σκηνικό) - Πρωινή κυριακάτικη εκπομπή στην ΕΡΤ. Συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις. Καλεσμένοι, βουλευτές του Σύριζα, ΝΔ και ΚΚΕ.
(το δρώμενο) - Ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Φορτσάκης (ο νταής, φασίζων πρύτανης ντε) λέει ότι όταν η ΝΔ έρθει στην Κυβέρνηση, θα μειώσει τους φόρους. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς θα αναπληρωθούν τα έσοδα που θα χαθούν, ο νταής βουλευτής απαντά: Θα αναπληρωθούν από περικοπές δαπανών του δημοσίου! Όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε να διευκρινιστούν ποιές δαπάνες θα περικοπούν, ο Φορτσάκης άρχισε να σφυρίζει αδιάφορα και να αραδιάζει αρλούμπες (θα κόψουν από την υγεία κλπ κλπ).
(το επιμύθιο) - Τί είχες Γιάννη, τί είχα πάντα! Ήμουνα νιός και γέρασα και εξακολουθώ να ακούω το χιλιοειπωμένο και χιλιοτραγουδισμένο "θα βρούμε λεφτά από περικοπές δαπανών και την πάταξη της φοροδιαφυγής".
(το δίδαγμα) - Τα ίδια και τα ίδια! Μας δουλεύουν απ' όλες τις πλευρές. Να πάνε στο διάολο όλοι τους. Το μόνο που ξέρουν -όλοι τους- είναι να διορίζουν και να κλέβουν. Να βρούμε νέους. Με δαύτους δεν υπάρχει σωτηρία.
Καλή Κυριακή να έχουμε φίλοι μου! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση