GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντόρα Μπακογιάννη: Ο ξεφτιλισμένος κ. Κουρουμπλής βρίζει τη μάνα μου

Οργισμένη επίθεση εξαπολύει η Ντόρα Μπακογιάννη κατά του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, σχετικά με τις αναφορές του στη μητ...


Οργισμένη επίθεση εξαπολύει η Ντόρα Μπακογιάννη κατά του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, σχετικά με τις αναφορές του στη μητέρα της και το σωματείο «Αλληλεγγύη».

«Μόνο ένας χυδαίος ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο κ. Κουρουμπλής θίγει με αυτό τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά το θάνατό της» αναφέρει η κα Μπακογιάννη κατηγορώντας τον πρώην υπουργό Υγείας πως μέσα στον πανικό του για την Εξεταστική που έρχεται ρίχνει λάσπη χωρίς όριο.

Η κα Μπακογιάννη υπενθυμίζει πως η Μαρίκα Μητσοτάκη είχε προσπαθήσει να στήσει ένα κρατικό κέντρο αποκατάστασης για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να πάνε στα ιδιωτικά και τότε «όλο το παλαιό ΠΑΣΟΚ έπεσε επάνω της με τον κ. Κουρουμπλή να πρωτοστατεί να σταματήσει αυτή η προσπάθεια».

«Εάν είχε κάτι μεμπτό ο κ. Κουρουμπλής, γιατί δε το έφερνε στο φως 30 χρόνια τώρα, που ήταν εξουσία ως παλαιό ΠΑΣΟΚ και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτάται η κα Μπακογιάννη.

Απάντηση στον κ. Κουρουμπλή είχε δώσει χθες και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας λόγο για «χυδαία υπονοούμενα». «Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Αλλά όταν οι άνθρωποι βρίσκονται κάτω από πίεση δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

1 σχόλιο

  1. «Κρείττον του λαλείν το σιγάν»

    Ντόρα: Η αθώα «συμμαθήτρια» του Μιζοφοράκου … η «συνιστώσα» Siemens της Νoυ-γόνο-Δούλας .

    Η φαιδρότητα αυτής της μητσοτακικής καρικατούρας δεν έχει όρια.
    Η επιτομή του παλαιοκομματισμού στην πιο αποκρουστική της μορφή…

    Το παρελθόν δεν διαγράφεται επειδή έτσι βολεύει τη Ντόρα Μητσοτάκη-Κούβελου.

    Σήμερα τα απολειφάδια του Μητσοτακισμού και τα απομεινάρια της Ντοροφαυλοκρατίας , επιδιώκουν με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο, μέσω της αρχηγίας της Νου –γόνο- Δούλας να αφαιμάξουν ξανά τον δύσμοιρο Ελληνικό Λαό.

    Κυρά μου αρκετά εισέπραξες,αρκετά άρπαξες,αρκετά συσσώρευσες,φτάνει πια.
    Η αρχομανία σου,η απληστία σου και η αναλγησία σου δεν έχουν όρια.

    Η παρουσία και μόνον αυτού του άπληστου κλώνου του Μητσοτακισμού, στην
    πολιτική σκηνή ή στο παρασκήνιο είναι ντροπή για όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση