GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΔΙΑΦΟΡΑ Στάινμαγιερ και Παυλόπουλου! Πρόεδρος Ευρώπης, Πρόεδρος Κωλοπετινίτσας

Yannis Koutsomitis    Ο νέος Πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Στάινμάγιερ έκανε σήμερα μια εξαιρετική ομιλία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβού...

Yannis Koutsomitis 
 Ο νέος Πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Στάινμάγιερ έκανε σήμερα μια εξαιρετική ομιλία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Ο Στάινμαγιερ εξιστόρησε σύντομα τα επιτεύγματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε αυτά τα 60 χρόνια, περιέγραψε το πλαίσιο για την πορεία της ΕΕ τα επόμενα χρόνια, κατακεραύνωσε τους Βρετανούς πολιτικούς που προώθησαν την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και είπε στους ευρωβουλευτές: "Ήταν αυτονόητο για μένα να δώσω την πρώτη μου ομιλία στο εξωτερικό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την καρδιά της Ευρώπης".
Εξαιρετικός πολιτικός, λαμπρός Ευρωπαίος.

Σε πιάνει βαθειά θλίψη όταν σκέφτεσαι τη σύγκριση ενός τέτοιου Προέδρου με την τραγική και άθλια περίπτωση του Έλληνα Προέδρου Προκόπη Παυλόπουλου. Ενός "Προέδρου", που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να δίνει ομιλίες στην κάθε Κωλοπετινίτσα για να επιτεθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τους "ανάλγητους Ευρωπαίους", το "θεσμικό έλλειμμα της Ευρωζώνης" και να μας φλομώνει με τις νομικίστικες δοκησισοφίες του και τις επιθέσεις κατά του "Μινώταυρου του νεοφιλελευθερισμού".
http://koutsomitis.blogspot.gr/2017/04/blog-post_46.html
Το βίντεο της ομιλίας του Στάινμάγιερ εδώ:

5 σχόλια

  1. ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ ...

    Και ο Πρώτος στα Αξιώματα της Αποικιοκρατούμενης Ελληνικής Πολιτείας ΜΑΣ Επιβεβαίωσε είς την νιοστή! Η Αλληλοπροσαλία στο ζενίθ της! Η Αντιστροφή Των Εννοιών, η Αλλαγή των περιεχώμενων των λέξεων οι Ασυναρτησείες και οι μη Λογικές Πολιτικές και Επιστημονικές Εννοιες όπως στον Κύριον Πρόεδρον στο Ανω "Διάγγελμα" του στο Α.Π.Θ (ΣΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ το ... Κωνάκι!), Είναι τα Ξεκάθαρα Χαρακτηριστικά Ενός Αποικιοκρατούμενο Ηγέτη Μιας Αποικιοκρατούμενης Χώρας! Το 21 Σας/Τους Λέγαν ΚΟΤΣΑΜΠΆΣΙΔΕΣ, τον 19 Αιώνα Τους Λέγαν Λακέδες, οι Αρχαίοι Υμών/Ημών Σας Φώναζαν Εφιάλτες και Προδότες!

    1ον. Ανάγεται Όλοι Σας την Εξωστρέφεια και την τροποποιείται για να κρύψεται Αυτό που κάθεται! ΔΙΩΧΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ! Το λέται Εξωστρέφεια Οδύσσεια Μετανάστευση! ΌΧΙ! ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΤΑΙ! ΟΠΩΣ οι Καταραμένες Δεκαετίες τέλος 40, το 50, το 60 το 70! ΝΑΙ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΕΤΑΙ! Με Όλα Τα Εθνικά Κρατικά Επάγωγα! Είσαστε Εχθροί Της Πατρίδας Των Ελλήνων! Είσαστε Εχθροί Του Κράτους Των Ελλήνων! Δεν Είσται Έλληνες! Είσαστε Ξένοι Της Ελληνικής/Εθνικής Ιστορικής Συνείδησης - Του Ελληνικού Λαού! Όπως ο Ναζιζοφασισμός!

    2ον. Δεν Αξίζεται για 2ον.!



    Ο Αρχηγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ηθική είναι ο πιο αποτελεσματικός μηχανισμός για να σέρνεις την ανθρωπότητα από τη μύτη...

    Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και όχι αυτός που θέλουν οι άλλοι...

    Ελευθερία είναι να μπορείς να έχεις μια κάποια απόσταση από τους άλλους...Η ελπίδα είναι το χειρότερο κακό, γιατί παρατείνει τα βάσανα ..Η πιο μεγάλη τέχνη είναι να ξέρεις να αποχωρείς την κατάλληλη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη αλλά είναι βαρετό τέτοια .... φιλοσοφίματα!
    Το ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ είναι η Ουσία σε Συνάρτηση του Γνώσεις Εαυτόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνώμη αλλά είναι βαρετό τέτοια .... φιλοσοφίματα!
    Το ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ είναι η Ουσία σε Συνάρτηση του Γνώθεις ΕαυτόνΕαυτών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάζω τα της "Απολογίας" του Νταΐζεμπλούμ στην Frankfurter Allgemeine Zeitung, επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά 2 τεινά α) η ανικανότητα της πολιτικής ερμηνείας σε συνάρτηση με την μη γνώση της γερμανικής γλώσσας β) η μη γνώση της επιστημονικής άνάλυσης της γλώσσας των Αφεντικών μας σε συνάρτηση με την εσκεμμένη παραπλάνηση και παραποίηση!

    Στο Διαταύτα:

    Η δήλωση της "απολογίας" του δείχνει το όλο μέγεθος,εύρος, βάθος και ύψος της Ελιτοφασιστικοναζιστικής του θεώρεισης! Είναι ακόμη χειρότερο από την ταύτιση και εξίσωση του "ποτά και πουτάνες"! Είναι αξιοπερίεργο αλλά η πραγματικότητα ότι οι μεταφραστές (δεν μπορούν και δεν είναι ικανοί να μεταφράζουν και να ερμηνεύσουν πολιτικές κοινονικοπολιτικές ορολογίες!) τα ΜΜΕ και οι Κρατούντες Ελέω των Αποικιοκρατών πάνε χέρι-χέρι!

    Εμείς δεν θα Σας δώσουμε χέρι βοηθείας! Μόνο ένα Σας λέμε ότι η "απολογία" του είναι ακόμη πιο υβριστική προσβλητική και δείχνει το πραγματικό του Είναι/Αντίληψη/Θεώρηση!

    Εμείς Δεν έχουμε απαίτηση να τα καταλάβετε Αυτά, διότι Σας θεωρούμε Ανίκανους! Τα διατυπώνουμαι για την Ιστορία των Πραγμάτων (άλλωστε το ότι η Χώρα Μας έφτασε εδώ που Είναι το Χρωστά Ανέκαθεν στους Ανίκανους!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση