GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κάνει επίδειξη δύναμης - ΦΩΤΟ

Επίδειξη δύναμης κάνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν, μετά τα «επιθετικά» tweets του Ντόναλντ Τραμπ. Οι ένοπλες δυνάμεις της Βόρειας Κορέας, δήλωσα...


Επίδειξη δύναμης κάνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν, μετά τα «επιθετικά» tweets του Ντόναλντ Τραμπ.
Οι ένοπλες δυνάμεις της Βόρειας Κορέας, δήλωσαν σήμερα ότι θα «συντρίψουν αδίστακτα» τις ΗΠΑ.
«Οι ΗΠΑ και οι ναυτικές τους δυνάμεις, θα λάβουν την πιο σκληρή απάντησή μας, χωρίς οίκτο, μη επιτρέποντας στους επιτιθέμενους να επιβιώσουν», μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας KCNA, επικαλούμενο ανακοίνωση των ενόπλων δυνάμεων.
Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες που τον απεικονίζουν να επιθεωρεί χαμογελαστός τα στρατεύματά του και στη συνέχεια να παρακολουθεί τις επίλεκτες δυνάμεις του καθώς μετέχουν σε μεγάλη στρατιωτική άσκηση.
Την ίδια ώρα εντείνονται οι φόβοι ότι η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται για μια νέα πυρηνική δοκιμή. Πολλοί αναλυτές αναμένουν ότι η χώρα θα γιορτάσει αύριο την 105η επέτειο από τη γέννηση του Κιμ Ιλ-Σουνγκ με μια νέα εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου ή ακόμη και με μια έκτη πυρηνική δοκιμή.
Σε δορυφορικές λήψεις, τις οποίες έδωσαν χθες στη δημοσιότητα η Airbus Defense & Space και η ομάδα αναλυτών 38 North που παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Πιονγιάνγκ, καταγράφονται κινήσεις προετοιμασίας στο πεδίο πυρηνικών δοκιμών Punggye-ri στη Βόρεια Κορέα.
Σε αυτό το κλίμα ο υφυπουργός Εξωτερικών της χώρας, Χαν Σονγκ Ριόλ κατηγόρησε τον Αμερικανό πρόεδρο ότι προκαλεί έναν «φαύλο κύκλο» εντάσεων και προειδοποίησε την Ουάσιγκτον να μην προκαλέσει στρατιωτικά τη χώρα του.







Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση