GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο «πόλεμος» ακτιβιστών - κυβερνήσεων για τους εξωγήινους

Οι παγκόσμιες κυβερνήσεις προετοιμάζουν, όπως φαίνεται – με διάφορους τρόπους – τον κόσμο για την επικειμένη ανακοίνωση ότι υπάρχουν ευ...


Οι παγκόσμιες κυβερνήσεις προετοιμάζουν, όπως φαίνεται – με διάφορους τρόπους – τον κόσμο για την επικειμένη ανακοίνωση ότι υπάρχουν ευφυείς εξωγήινοι, και μάλιστα κάποιοι από αυτούς είναι ήδη εδώ, στη Γη, και αυτό είναι ο πιο εκπληκτικός ισχυρισμός.
Το αίτημα υποβάλλεται από ομάδα ακτιβιστών, που πιέζουν ασφυκτικά τις ισχυρές κυβερνήσεις μεγάλων κρατών οι οποίες διατηρούν αδιάσειστα στοιχεία για το θέμα.

Όπως αναφέρει η Espesso, η ομάδα με την ονομασία The Disclosure Activists, δηλαδή «Ακτιβιστές της Αποκάλυψης», είναι μία νέα διεθνής κοινοπραξία, που έχει ανοίξει «πόλεμο» με τα διεθνή λόμπι εξουσίας, προκειμένου να πουν την υποτιθέμενη αλήθεια για τους εξωγήινους.
Οι «Ακτιβιστές της Αποκάλυψης» ζητούν να δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα μέχρι τώρα απόρρητα στοιχεία που διαθέτουν, αφού – όπως ισχυρίζονται – αυτό δεν είναι υπόθεση ολίγων, αλλά ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Πηγή: espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση