GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φαβορί παρά τις απουσίες ο ΠΑΟΚ

Ο τρίτος στη βαθμολογία ΠΑΟΚ (46β.) θα αναζητήσει την έκτη διαδοχική εντός έδρας νίκη απέναντι στη Λάρισα.  Ο Βλάνταν Ίβιτς ενδέχεται ν...


Ο τρίτος στη βαθμολογία ΠΑΟΚ (46β.) θα αναζητήσει την έκτη διαδοχική εντός έδρας νίκη απέναντι στη Λάρισα.  Ο Βλάνταν Ίβιτς ενδέχεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα διότι μεσοβδόμαδα ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική και έπονται οι δύο αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό σε Σούπερ Λίγκα και Κύπελλο Ελλάδας. Για τον Σέρβο τεχνικό δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Πέλκας, Τσίμιροτ, Κάμπος, Κρέσπο. Για πειθαρχικούς λόγους «κόπηκε» ο Ουάρντα λόγω αδικαιολόγητης απουσίας από την προπόνηση της Παρασκευής (31/03), ενώ ο Πρίγιοβιτς είναι τραυματίας. Οι Θεσσαλονικείς καταγράφουν εννέα νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες με τέρματα 23-8 σε 12 εντός έδρας αναμετρήσεις.
Αναλυτικά η αποστολή: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Πούγγουρας, Κάνιας, Κάτσε, Σάχοφ, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ενρίκε, Αθανασιάδης, Κουλούρης.
Η ΑΕΛ καταλαμβάνει τη 12η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ δύσκολα θα εμπλακεί εκ νέου σε περιπέτειες. Στο μεταξύ, προέκυψε αιφνίδια αλλαγή προπονητή με τον Σάκη Τσιώλη ν’ αποχωρεί και τον Ολλανδό, Αντρέ Πάους να αναλαμβάνει σχετικά καθήκοντα από την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά τον Θοδωρή Βουτυρίτσα ν’ αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός. Οι «βυσσινί» αγνοούν το διπλό σε 12 αναμετρήσεις, όπου έχουν αποσπάσει μόλις τέσσερις βαθμούς και έχουν γνωρίσει επτά ήττες με τέρματα 7-22. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Αγκάνοβιτς, Φάρκας, Αναστασόπουλος, οι τραυματίες Τικίτο και Ντοντό, όπως και οι Τσακοπίνο, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος και Γκαγιέγο για τεχνικούς λόγους.
Αναλυτικά η αποστολή: Ξενοδόχοφ, Θεοδωρόπουλος, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Ρέντζας, Κόντορ, Μονιάκης, Φατιόν, Ναβάρο, Βαρέλα, Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Αβραάμ, Γκουλουζάντε, Σουλιώτης, Μασαλέσα, Καπός, Ικάουνιεκς και Ρέγιες.
Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΛ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση