GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ρίτσαρντ Γκίρ κατηγορεί την... Κίνα γιατί δε γυρίζει πια ταινίες!

Στην περίπτωση που δε το έχετε προσέξει, ο Ρίτσαρντ Γκιρ έχει πάνω από μια δεκαετία να πρωταγωνιστήσει σε κάποια μεγάλη ταινία. Σύμφων...


Στην περίπτωση που δε το έχετε προσέξει, ο Ρίτσαρντ Γκιρ έχει πάνω από μια δεκαετία να πρωταγωνιστήσει σε κάποια μεγάλη ταινία. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο λόγος είναι ένας - και αλλόκοτος: Η Κίνα!
«Υπάρχουν σίγουρα ταινίες που δεν μπορώ να κάνω γιατί οι Κινέζοι θα πουν όχι», ανέφερε σε συνέντευξη στο Hollywood Reporter. «Πρόσφατα, είχα ένα επεισόδιο όπου κάποιος είπε ότι δε μπορεί να χρηματοδοτήσει μια ταινία με εμένα γιατί θα αναστατωνόταν η Κίνα», συμπλήρωσε. Όπως σημειώνει η Wall Street Journal, η Κίνα είναι μεγάλη δύναμη στο Χόλιγουντ καθώς τον προηγούμενο χρόνο, είχε συνολικά κέρδη 6,6 δις δολάρια, ερχόμενη δεύτερη μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο Γκιρ έχει ασπαστεί τον Θιβετιανό Βουδισμό και είναι φίλος με τον Δαλάι Λάμα, κάτι που φυσικά δεν χαροποιεί ιδιαίτερα τους Κινέζους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση