GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αδιαχώρητο στον Λυκαβηττό σε εκδήλωση για τον Γιώργο Αποστολόπουλο

George A Apostolopoylos    Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα περίπου τριακόσια άτομα που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες με τίμησαν με τ...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα περίπου τριακόσια άτομα που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες με τίμησαν με την παρουσία τους στη γιορτή του Αγίου Γεωργίου, στο εκκλησάκι της κορυφής του Λυκαβηττού, στο αφιέρωμα που έγινε για τις δράσεις μου στο Δήμο της Αθήνας!
Η Χορωδία του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αχαρνών, ήταν εκπληκτική.
Το ίδιο και ο σολίστ Λευτέρης Μαυρομμάτης και ο Διευθυντής Γιάννης Καλογήρου.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον εφημέριο του Ιερού Ναού Πατέρα Ευστράτιο και όλο το Χριστεπώνυμο πλήρωμα.
---------------------------------------
Το  αδιαχώρητο έγινε στην «κορυφή της Αθήνας», στο λευκό εκκλησάκι που δεσπόζει στο ψηλότερο σημείο του Λυκαβηττού, όπου γιορτάστηκε εφέτος η γιορτή του Αγίου Γεωργίου με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο.
Παρά τον δυνατό αέρα και το έντονο κρύο, τουλάχιστον τριακόσια άτομα μαγεύτηκαν από το ηλιοβασίλεμα και τις Μικρασιάτικες μουσικές της Χορωδίας του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αχαρνών. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Αθηναίων, Γιώργο Αποστολόπουλο του Παναγιώτη που με το έργο και τις δράσεις του δίνει καθημερινές μάχες για να γίνει η Αθήνα καλύτερη.
Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο στη πόλη και όλοι οι παρευρισκόμενοι, μετά το τέλος της εκδήλωσης, έφυγαν εντυπωσιασμένοι και φορτισμένοι με νέες δυνάμεις. Σολίστ ήταν ο Λευτέρης Μαυρομμάτης και στη Διεύθυνση ο Γιάννης Καλογήρου. Οι ιερείς του Ναού είναι άνθρωποι με ξεχωριστή δημιουργικότητα, καλοσύνη και αγάπη για τον πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση