GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακίστηκαν πατέρας και γιος για το φονικό στα Ανώγεια

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνουν ο 54χρονος πατέρας και ο 21χρονος γιος του, για την υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής στα Ανώγεια το απόγ...


Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνουν ο 54χρονος πατέρας και ο 21χρονος γιος του, για την υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής στα Ανώγεια το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων, με θύμα έναν 23χρονο.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 11 κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον ανακριτή Ρεθύμνου για τις απολογίες τους και κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Πατέρας και γιος κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή από κοινού, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.

Η διαδικασία των απολογιών ολοκληρώθηκε με την παρουσία της Αστυνομίας να είναι έντονη υπό τον φόβο της αντεκδίκησης, ενώ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο βρίσκονταν συγγενείς του θύματος αναμένοντας την εξέλιξη των απολογιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση