GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οπαδοί της Ντόρτμουντ προσφέρουν κατάλυμα σε φίλους της Μονακό

Η έκρηξη κοντά στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησης του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μονακό με τους οπαδούς της σε...


Η έκρηξη κοντά στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησης του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μονακό με τους οπαδούς της σε ένδειξη αλληλεγγύης να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα της γερμανικής ομάδας.
Έτσι οι φίλοι της Ντόρτμουντ είναι έτοιμοι να ανταποδώσουν, από τη στιγμή που πολλοί οπαδοί της Μονακό που βρέθηκαν στο Ντόρτμουντ για το παιχνίδι έμειναν “ξεκρέμαστοι” μετά την αναβολή του αγώνα, με αποτέλεσμα να ανατραπούν τα σχέδιά τους.
Θέλοντας να τους διευκολύνουν, οι οπαδοί της Ντόρτμουντ οργανώνονται μέσα από το hashtag #bedforawayfans προσφέροντας καταφύγιο σε όσους Μονεγάσκους δεν έχουν πού να μείνουν.
Μάλιστα, με ανάρτησή της στο Twitter η ίδια η γερμανική ομάδα καλεί τους οπαδούς της Μονακό να αναζητήσουν στο συγκεκριμένο hashtag φιλοξενία σε κάποιο σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση