GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Σουηδοί ερευνούν την περίεργη συσκευή στη θέση του συνοδηγού

Η σουηδική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι εξετάζεται μία συσκευή που εντοπίστηκε στη θέση του οδηγού του φορτηγού που χρησιμοποιήθηκ...


Η σουηδική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι εξετάζεται μία συσκευή που εντοπίστηκε στη θέση του οδηγού του φορτηγού που χρησιμοποιήθηκε στη χθεσινή επίθεση στο κέντρο της Στοκχόλμης, με συνέπεια το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσοτέρων από 12 άλλων.

“Βρήκαμε κάτι στο φορτηγό, στη θέση του οδηγού, μια τεχνική συσκευή, η οποία δε θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί. Τη στιγμή αυτή, δεν μπορώ να πω ότι πρόκειται για βόμβα ή για κάποιο άλλο κρίσιμο υλικό,” δήλωσε στους δημοσιογράφους, ο αρχηγός της σουηδικής αστυνομίας Νταν Έλιασον.

“Εάν πρόκειται για κλασσική βόμβα ή για άλλη συσκευή εκρηκτικών ή για κάτι άλλο, αυτό αποτελεί αντικείμενο της τεχνικής ανάλυσης,” συμπλήρωσε ο ίδιος.

Παράλληλα, η σουηδική αστυνομία εκφράζει την πεποίθησή της, ότι έχει συλλάβει το βασικό ύποπτο για τη χθεσινή επίθεση, χωρίς ωστόσο, ν΄ αποκλείει την πιθανότητα εμπλοκής κι άλλων συνεργών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση