GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηδάκης: Αποτέλεσμα της υπερφορολόγησης το μεγάλο πρωτογενές πλεόνασμα

Επίθεση στη κυβέρνηση σχετικά με την οικονομική της πολιτική εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης από το βήμα της ετήσιας...


Επίθεση στη κυβέρνηση σχετικά με την οικονομική της πολιτική εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στη Λάρισα.
Ο κ. Χατζηδάκης, τόνισε πως «η κυβέρνηση παλεύει για να γυρίσει την χώρα εκεί όπου ήταν το 2014», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η κυβέρνηση αφού ταλαιπωρήθηκε και η ίδια και ταλαιπώρησε την χώρα με τις δοξασίες της, πάτησε ευτυχώς φρένο το καλοκαίρι του 2015 ακριβώς πριν από τον γκρεμό, αφότου όμως είχε ξανά βυθίσει τη χώρα στην ύφεση στην ανασφάλεια και σε μια πιο βαθιά κρίση».
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε πως το μεγάλο πρωτογενές πλεόνασμα είναι αποτέλεσμα της υπερφορολόγησης, ενώ επισήμανε πως η κυβέρνηση σε όλους τομείς δεν έχει να επιδείξει κάτι θετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση