GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κικίλιας: Ο Τσίπρας φέρνει νέο Μνημόνιο και υπονομεύει το μέλλον των Ελλήνων

«Ο κ. Τσίπρας, με την ανικανότητα και τις εμμονές του, φέρνει τη χώρα με την πλάτη στον τοίχο και υπονομεύει το μέλλον των Ελλήνων για π...


«Ο κ. Τσίπρας, με την ανικανότητα και τις εμμονές του, φέρνει τη χώρα με την πλάτη στον τοίχο και υπονομεύει το μέλλον των Ελλήνων για πολλά χρόνια», αναφέρει μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, σε δήλωσή του.

Ο κ.Κικίλιας δήλωσε: «Ο κ. Τσίπρας επιχειρεί, τελικά, να κλείσει τη δεύτερη αξιολόγηση με τον χειρότερο τρόπο. Ένα νέο Μνημόνιο με βαριά υπερφορολόγηση όλων των Ελλήνων και νέα περικοπή συντάξεων» και συμπλήρωσε: «Είναι η πρώτη φορά που Κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα πέραν του κοινοβουλευτικού της βίου, χωρίς να έχει εξασφαλίσει ούτε ένα ευρώ χρηματοδότησης».

«Ο κ. Τσίπρας, με την ανικανότητα και τις εμμονές του, φέρνει τη χώρα με την πλάτη στον τοίχο και υπονομεύει το μέλλον των Ελλήνων για πολλά χρόνια», τονίζει, κλείνοντας, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

1 σχόλιο

  1. ΑΣΕ μας Ρε Κιλικία! Και εσύ στο ίδιο Σύστημα βραζεις! Δικός τους είσαι!



    Ρε παιδιά τί ψάχνεται; Πολιτική Ανάλυση, Αιτιολογία;
    Αυτοί όλοι Τους Είναι Λακέδες! Αχαροι Αμοιροι Αψυχοι Ανοργασμικοί!
    Επιτελούν το Έργο τους, όπως οι χθεσινοί οι προχθεσινή κ.ο.κ.!
    Ο Ρόλος Του Λακέ δεν έχει ποτέ αλλάξει εδώ και εκατονταετίες!
    Μόνο που στην Χώρα μας οι Λακέδες τα δείχνουν ΌΛΑ 110%!
    Πρέπει να καταλάβουμε Καλά, ότι η Χώρα Μας Είναι Ανέκαθεν Αποικιοκρατούμενη με τους ποίο Αριστους Λακέδες! Του Διαβόλου Κέρατα!

    Μην περιμένετε τίποτα από δαύτους!
    Βλέπουν το Ελληνικό Λαό σαν Αριθμούς σαν Νούμερα Χρηματηστηριακά! Αυτοί όλοι τους είναι τουλάχιστον για μπάτσες! Λάσπη κάναν την Ζωή μας Λάσπες να Τους κάνουμε!

    Στήσιμο Στο Σύνταγμα Φτύσιμο και Μπάτσες! Σε Όλους Αναδρομικά!
    Και Παράλληλα κτυπάμε Όλες Της Αποικιοκράτες Δομές και Ιδιαίτερα Τους Αποικιοκράτες Ανελέητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση