GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάρτι κρεατοφαγίας τη Μεγάλη Παρασκευή διοργανώνουν άθεοι!

Πάρτι κρεατοφαγίας διοργανώνει και φέτος η Ένωση Αθέων στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, προσκαλώντας όλον τον κόσ...


Πάρτι κρεατοφαγίας διοργανώνει και φέτος η Ένωση Αθέων στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, προσκαλώντας όλον τον κόσμο τη Μεγάλη Παρασκευή να συμμετάσχει στον λεγόμενο "Φανερό Δείπνο".
Όπως σημειώνει το thestival.gr, σε ανάρτηση που έκανε η Ένωση στην ιστοσελίδα της αλλά και σε σχετικό event που δημιούργησε στο facebook λέει ότι η Παρασκευή 14 Απριλίου έχει και το ψευδώνυμο «Μεγάλη».
Επίσης, για όλους όσοι δεν παραβρεθούν στο δείπνο τους τους καλούν να συμμετάσχουν από το σπίτι ανεβάζοντας τις προσωπικές τους φωτογραφίες στο διαδίκτυο με το hashtag #faneros_deipnos.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση
"Είναι ο καιρός των ανοιξιάτικων διακοπών και η Ένωση Αθέων σας προσκαλεί και φέτος στον Φανερό Δείπνο μας. Μια όμορφη παράδοση πλέον της χώρας μας που δεν απαιτεί κρατική δεισιδαιμονία και κρατικές δαπάνες. Απέχουμε μόνο από το πένθος και τη νηστεία και όχι από τη λογική, και ειδικά όχι με βάση εντολές εκπροσώπων υποτιθέμενων υπερφυσικών όντων.
Κρεατοφάγοι, αποκλειστικοί χορτοφάγοι και όλοι/ες ενδιάμεσα, είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι.
Δεν θα υπάρχει ενιαίο μενού ή προκαθορισμένο κόστος, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας. Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε!
Την Παρασκευή 14-04-2017 (γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη») στις 8 μ.μ.
Στη Θεσσαλονίκη, θα συναντηθούμε Ερμού & Αριστοτέλους, μπροστά στο Α.Τ. Λευκού Πύργου".

1 σχόλιο

  1. Τι κάνουν αυτοί οι κομπεξικοί τύποι για να τραβήξουν δημοσιότητα επάνω στην ολιμελέστατη ένωση τους; Δείπνο τη Μεγ.Παρασκευή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση