GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βούτσης έγινε έξαλλος με τη "βεντέτα" Πολάκη - Άδωνι - ΒΙΝΤΕΟ

Κατά την συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, ανέβηκαν πολλές φορές οι τόνοι μεταξύ του Παύλου Πολάκηκ...


Κατά την συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, ανέβηκαν πολλές φορές οι τόνοι μεταξύ του Παύλου Πολάκηκαι του Άδωνι Γεωργιάδη. Όταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πήρε τον λόγο για να απαντήσει στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, εκείνος τον διέκοψε, με συνέπεια να προκαλέσει τον εκνευρισμό του Νίκου Βούτση.

«Παρακαλώ πολύ κ. Πολάκη η βεντέτα που έχει στηθεί σε άλλες διαδικασίες σε αυτή την αίθουσα μεταξύ σας δεν θα αναπαραχθεί στην σημερινή συζήτηση», είπε ο πρόεδρος της Βουλής, ενώ στη συνέχεια απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη υπογράμμισε:

«Και εσείς προηγουμένως στην ομιλία σας είχατε αναφερθεί σε 26 πρόσωπα. Αν είχαν γίνει 26 προσωπικά θα κάναμε Ανάσταση εδώ μέσα. Το καταλαβαίνετε; Με συγχωρείτε πάρα πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση