GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί η ινδική κυβέρνηση μειώνει τις μερίδες φαγητού στα εστιατόρια

H ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Ινδίας σχεδιάζει να καταθέσει νομοσχέδιο, το οποίο θα καθορίζει την ποσότητα των μερίδων που σερβίρονται σ...


H ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Ινδίας σχεδιάζει να καταθέσει νομοσχέδιο, το οποίο θα καθορίζει την ποσότητα των μερίδων που σερβίρονται σε ακριβά ξενοδοχεία και εστιατόρια, σε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιηθεί η σπατάλη τροφίμων.
Ο υπουργός Τροφίμων και Καταναλωτικών Υποθέσεων, Ραμ Βίλας Πάσουον δήλωσε ότι η βιομηχανία της φιλοξενίας θα ερωτηθεί αν «οικειοθελώς» θα επιτύχει τον στόχο ή αν θα χρειαστεί η κυβέρνηση να θέσει σε ισχύ νομικές διατάξεις για την επιβολή του.
«Εάν ένα άτομο μπορεί να φάει μόνο δύο γαρίδες, γιατί θα πρέπει να σερβίρονται έξι», επιχειρηματολόγησε ο υπουργός προσθέτοντας ότι αυτό συνιστά σπατάλη τροφίμων και χρημάτων, καθώς οι άνθρωποι πληρώνουν για κάτι που δεν τρώνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση