GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανακόπουλος για αξιολόγηση: Έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία

«Τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις, έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία», εκτίμησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος...


«Τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις, έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία», εκτίμησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Την απάντηση αυτή έδωσε στο ερώτημα, πότε θα κλείσει η αξιολόγηση, σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του Σκάι.

Όπως επανέλαβε, «η άλλη πλευρά βρίσκει προσχήματα, ώστε να υπάρξει καθυστέρηση». «Κάθε φορά που είμαστε κοντά σε συμφωνία, το ΔΝΤ καθυστερεί τις διαπραγματεύσεις» εξήγησε.

«Προσπαθουμε στις 7 Απριλίου να έχουμε μια τεχνικη συμφωνια και είμαστε πολύ κοντά σε αυτό. Υπάρχουν οι προυποθέσεις» τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος και συμπλήρωσε ότι η τεχνική συμφωνία θα περιλαμβάνει τα μέτρα και τα αντίμετρα τα οποία συζητάει η ελληνική κυβέρνηση.  

Στο ερώτημα πως θα κλείσει η αξιολόγηση αφού η κυβέρνηση βρίσκεται σε πολιτική αντιπαράθεση τόσο με τον Σόιμπλε όσο και με το ΔΝΤ ο υπουργός Επικρατείας απάντησε:

«Θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνοι τους, υπάρχουν και άλλες πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες συμμετέχουν στις διαβουλεύσεις» προσδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στη διαμόρφωση των κατάλληλων πολιτικών συσχετισμών.

Σε άλλο σημείο, διέψευσε ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ζήτησε μείωση των συντάξεων κατά 35%. «Ποτέ δεν έχει υπεισέλθει το γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών σε τεχνικά ζητήματα», σημείωσε.

Ερωτηθείς για τα σενάρια περί εκλογών, ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση» προσφυγής στις κάλπες, ενώ παραδέχθηκε ότι υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις στην Ευρώπη, οι οποίες δεν νιώθουν άνετα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση