GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πασχαλινό τραπέζι με προϊόντα του Τυροκομείου Κωσταρέλου

Tο Τυροκομείο Κωσταρέλου παράγει εξαιρετικά τυριά και γαλακτοκομικά από το 1937. Όλα ετοιμάζονται με προσωπική φροντίδα και άριστα υλι...


Tο Τυροκομείο Κωσταρέλου παράγει εξαιρετικά τυριά και γαλακτοκομικά από το 1937.
Όλα ετοιμάζονται με προσωπική φροντίδα και άριστα υλικά από την οικογένεια Κωσταρέλου που κρατάει τις δοκιμασμένες τεχνικές και έχει προσήλωση στην αληθινή γεύση και τη σταθερή ποιότητα.
kostarelos1
Εν όψει Πάσχα αξίζει να προμηθευτείτε από τη μεγάλη ποικιλία τυριών του Τυροκομείου όπως το μαεστύρι, το μελίπαστο και φυσικά τη βραβευμένη βαρελίσια φέτα Κωσταρέλου.
Για το πασχαλινό σας τραπέζι δοκιμάστε επίσης τη χειροποίητη τυροκαφτερή φτιαγμένη με τη φέτα Κωσταρέλου και το δικό τους τζατζίκι με σπιτική συνταγή από στραγγιστό γιαούρτι και παρθένο ελαιόλαδο που θα δώσει εξαιρετική γεύση στο τραπέζι σας.
Θα τα βρείτε στα καταστήματά τους στο Μαρκόπουλο, τα Βριλήσσια, το Πόρτο Ράφτη, την Παλλήνη και το Κολωνάκι.
kostarelos2
Εκτός από τα τυριά ξεχωρίζουν και τα γιαούρτια τους από φρέσκο πρόβειο και κατσικίσιο γάλα. Τα στραγγιστά γιαούρτια Κωσταρέλου έχουν υπέροχη γεύση και υφή και μπορούν να αποτελέσουν βάση για πολλές συνταγές.
Τα τυριά και γαλακτοκομικά μπορείτε να τα συνδυάσετε με εκλεκτά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών, όπως ζυμαρικά, μαρμελάδες, μέλια, γλυκά του κουταλιού, λάδια, κρασιά κ.α.
kostarelos6
Με μια επίσκεψη σας θα πάρετε πολλές ιδέες για γευστικούς συνδυασμούς που θα δώσουν ξεχωριστή γεύση στο γιορτινό πασχαλινό τραπέζι.
ksotarelos4

Πληροφορίες

www.kostarelos.gr
Fb page: Τυροκομείο Κωσταρέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση