GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Παπαδημούλη – Άδωνι

Νέα αντιπαράθεση είχαν μέσω Twitter o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης και ο ...


Νέα αντιπαράθεση είχαν μέσω Twitter o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή, αυτή τη φορά, τις γαλλικές εκλογές.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πανηγυρίζει εκ των υστέρων για Μακρόν. Προσπαθεί να κρύψει την στήριξη στον Φιγιόν. Εξομοιώνει Λεπέν-Μελανσόν. Μικροπολιτική!» έγραψε ο κ. Παπαδημούλης.

«Τι έχετε να πείτε που ο Μελανσόν είναι ο μόνος που δεν ζήτησε την καταψήφιση της Λεπέν αλήθεια;» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

«Ο Δημήτρης Παπαδημούλης που επισήμως στήριζε Μελανσόν (τον μοναδικό υποψήφιο που δεν πήρε θέση υπέρ Μακρόν) πουλά τρέλα...» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης, υμνητής 21ης Απριλίου-Πλεύρη, κολλητός του χουντικού κουμπάρου της Λεπέν Μάκη Βορίδη, εναντίον της ακροδεξιάς. Γελοίο!» έγραψε σε δική του ανάρτηση ο κ. Παπαδημούλης.

«Ποτέ δεν έχω υμνήσει την Χούντα, ο πατέρας μου ήταν και φυλακή τότε και ακόμη περί Μελανσόν δεν είπες κιχ» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση