GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέταξαν νερό στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και στην Κέιτ Μίντλετον - ΦΩΤΟ

Ένα απρόοπτο συνέβη σήμερα στον Μαραθώνιο του Λονδίνου, για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον. Το ζευγάρι, το οπ...


Ένα απρόοπτο συνέβη σήμερα στον Μαραθώνιο του Λονδίνου, για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον.
Το ζευγάρι, το οποίο μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, είχε κηρύξει την έναρξη του Μαραθωνίου, παρακολουθούσε τον αγώνα δρόμου, χειροκροτώντας τους συμμετέχοντες. Τότε, κάποιος από τους δρομείς, ο οποίος κρατούσε ένα μπουκάλι με νερό, τους πλησίασε και το έριξε προς το μέρος τους.
Το νερό έπεσε στο πρόσωπο του πρίγκιπα Γουίλιαμ , ο οποίος αντιμετώπισε με χαλαρότητα και χαμόγελο το περιστατικό. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και για τη σύζυγό του. παρότι το νερό δεν έβρεξε τα μαλλιά ή το πρόσωπό της, παρά μόνο το μπουφάν της, δεν φάνηκε να αντιμετώπισε τόσο χαλαρά αυτό που συνέβη. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρά το ύφος της!
Ο χαρακτήρας του Μαραθωνίου, των 26χλμ., στον οποίο πήραν μέρος 40.000 δρομείς ήταν φιλανθρωπικός και αφορούσε στην οργάνωση Heads Together.
Δείτε τις φωτογραφίες:



Πηγή: dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση