GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς θα μειώσετε το εκκαθαριστικό σας

Την ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των φετινών δηλώσεων έθεσε σε λειτουργία η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Ωστόσο, ακ...


Την ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των φετινών δηλώσεων έθεσε σε λειτουργία η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Ωστόσο, ακόμα δεν έχουν υποβληθεί στο ΤAXISnet οι βεβαιώσεις αποδοχών από χιλιάδες επιχειρήσεις κι από ορισμένα ασφαλιστικά ταμεία και δεν έχουν ακόμα «φορτωθεί» στο σύστημα τα δεδομένα για τους τόκους που έχουν πιστωθεί το 2016 στους λογαριασμούς καταθέσεων εκατομμυρίων φορολογουμένων και για τα ποσά των δανείων που εξόφλησαν εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι φορολογούμενοι.
Ως εκ τούτου, η συντριπτική πλειοψηφία των φορολογουμένων δεν είναι σε θέση ακόμη να υποβάλει τις δηλώσεις.
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας “ Ελεύθερος Τύπος”, ο κύριος όγκος των δηλώσεων των πολιτών θα υποβληθεί μετά το Πάσχα. Ωστόσο, οι 6 εκατομμύρια και πλέον υπόχρεοι θα πρέπει, πριν προχωρήσουν στην υποβολή των δηλώσεων, να γνωρίζουν τι ακριβώς ισχύει φέτος στη διαδικασία υποβολής, τι αλλάζει στον τρόπο υπολογισμού των φορολογικών επιβαρύνσεων και τι θα προκύψει, εν τέλει, από την εκκαθάριση των φόρων για τα εισοδήματα που απέκτησαν εντός του 2016, ώστε να μη βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
Για τον σκοπό αυτό ο «Ελεύθερος Τύπος.» παρουσιάζει σήμερα σε έναν αναλυτικό φορολογικό οδηγό αφενός τους βασικούς κανόνες υποβολής των δηλώσεων, αφετέρου όλα όσα αλλάζουν φέτος στη νομοθεσία για τον τρόπο υπολογισμού των φόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση