GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και η Βρετανία βρήκε αέριο σαρίν στα θύματα της Συρίας

Η Τουρκία ανακοίνωσε χθες πως εντοπίστηκαν ίχνη του νευροτοξικού αερίου σαρίν, που θεωρείται όπλο χημικού πολέμου, στο αίμα και τα ού...


Η Τουρκία ανακοίνωσε χθες πως εντοπίστηκαν ίχνη του νευροτοξικού αερίου σαρίν, που θεωρείται όπλο χημικού πολέμου, στο αίμα και τα ούρα των θυμάτων της επίθεσης στην Ιντλίμπ της Συρίας, που προκάλεσε φρίκη και αποτροπιασμό σε όλο τον κόσμο. Σήμερα και η Βρετανία επιβεβαιώνει την ύπαρξη αερίου σαρίν σε δείγματα που ελήφθησαν από την περιοχή της επαρχίας Ιντλίμπ που διαπράχθηκε η πολύνεκρη επίθεση με χημικά όπλα.

Τα δείγματα αναλύθηκαν από Βρετανούς επιστήμονες και βγήκαν θετικά στην οργανική ένωση σαρίν ή σε μια ουσία που μοιάζει με το σαρίν, δήλωσε σήμερα ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ο πρεσβευτής της Βρετανίας Μάθιου Ράικροφτ.

«Συνεπώς η Βρετανία συμμερίζεται την εκτίμηση των ΗΠΑ ότι είναι πολύ πιθανό το καθεστώς να ευθύνεται για την επίθεση με σαρίν εναντίον της Χαν Σεϊχούν την 4η Απριλίου» σημείωσε ο Ράικροφτ.

1 σχόλιο

  1. Το Σαρίν είναι σχετικα ευκολο στην παραγωγή του! Συνήθως το Χρησιμοποιούν τρομοκρατικές κατευθυνόμενες οργανώσεις! Θυμίζουμε την επίθεση με Σαρίν στον Υπόγειο στην ... Ιαπωνία με πολλούς νεκρούς και τραυματίες!!!
    Στην εδώ περίπτωση εάν είναι το Σαρίν είναι ξεκάθαρα απο τους μισθοφόρους τρομοκράτες που κατευθύνονται από Γνωστά-Αγνωστα Καπιταλοιμπεριαλιστικα Κέντρα!

    ΕΙΝΑΙ Προβοκάτσιες Ξένων Δυνάμεων Ενάντια της Νόμιμης Κυβέρνησης Της Συρίας και Του Συριακού Λαού!

    Αυτές οι Δολοφονικές Δομές Πρεπει να καταστραφούν Ολοσχερώς!
    Διότι θα γίνουν Μπούμερανγκ στους Λαούς της Ευρώπης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση